طبیعیه زمان میبره تا فراموشش کنی البته فراموش که نمیشه بی اهمیت میشه برات
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیانت مهمترین چیزیه که آدم خیلی راحت میتونه از طرف متنفر بشه و اصلا یادش نکنه
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
چرا اهلش نباشی حدوحدوذو رعایت کن.ادکی به عشق ودوست داشتن زندس. باور کن یکی تو زندگیت باشه سزشار از زندگی میشی.البته یه ادم درست
الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر