2777
2789

مال من ۹۵ هست گاهی اوقات یادم می ره مهریه یه چیز رو هست ولی زندگی عمیق تره خداروشکر همسر مهربونی دارم بیشتر از مبلغ مهریه ب منو پسرام رسیده خدا حفظش کنه برای ما

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۰۰تا سکه 

تعداد مهریه روی محبت مرد کوچکترین تاثیری نداره عزیزم 

از خدا بخواه اینقد شوهرت خوب باشه که میلیاردها تومان پول هم باشه اگر همسرت بد باشه میگی مهرم حلال جونم آزاد 

مردی رو انتخاب کنید که مهریه دلیل ادامه ازدواج نباشه و مهریه در ایران برای ارث مهمه  عملا برا ...

واقعا ؟ من باخودم جنگ درونی دارم گاهی...شوهرم واقعا ار همه نظر خوبه ولی حس می کنم پیش خواهرام کم اوردم‌ . دختر ضعیفی نیستم ولی این یه مورد رو نمیتونم هضم کنم. 

۱۴ سکه کلیه حقوق قانونی ک با ازدواج سلب میشه هم گرفتم

درست ترینش همینه به نظرم 

من هم همین کار رو میکنم

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
درست ترینش همینه به نظرم  من هم همین کار رو میکنم

مهریه فقط موقع ارث خیلی ب درد میخوره خیلی خیلی

ولی برای طلاق و این ک ضامن زندگی باشه و مرد ازش بترسه و فلان همه داستانه

برای این مواقع باید حقوق انسانیت رو حفظ کرده باشی

اونم تو دفتر اسناد رسمی ثبت شده باشه حواست ب این باشه

واقعا ؟ من باخودم جنگ درونی دارم گاهی...شوهرم واقعا ار همه نظر خوبه ولی حس می کنم پیش خواهرام کم اور ...

دختر خوب شما دلت با مهریه گرمه یا با مهر همسرت 

میری مهمونی مهریه رو روی پیشونی مینویسی؟

دلت خوش عزیزم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

مهریه فقط موقع ارث خیلی ب درد میخوره خیلی خیلی ولی برای طلاق و این ک ضامن زندگی باشه و مرد ازش بترس ...

مثلا اگه تازه ازدواج کرده باشی خدایی نکرده مرد فوت کنه به اسم خودش خونه ماشین داشته باشه به کیا میرسه؟؟؟

مثلا اگه تازه ازدواج کرده باشی خدایی نکرده مرد فوت کنه به اسم خودش خونه ماشین داشته باشه به کیا میرس ...

بچه نداشته باشی به همسر و والدین مرد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

مثلا اگه تازه ازدواج کرده باشی خدایی نکرده مرد فوت کنه به اسم خودش خونه ماشین داشته باشه به کیا میرس ...

ب شما ب عنوان همسر یک چهارم

بقیه میرسه ب خانوادش

ولی اگه مهریه داشته باشین اول باید از اموال مهریه شما پرداخت بشه بعد هرچی موند دوباره یک چهارم شما بقیه خانوادش

ب شما ب عنوان همسر یک چهارم بقیه میرسه ب خانوادش ولی اگه مهریه داشته باشین اول باید از اموال مهریه ...

اوووو پس همینه مادرشوهر ایندم میترسه مهریم زیاد باشه😁😁