2777
2789
عنوان

بنظرتون حق بامنه یا خواهرم؟عشق*

244 بازدید | 30 پست

این متن از طرف یه شخصی نوشته شده و بنده صاحب متن نیستم💖

من از ۷سالگی عاشق یه فامیل بودم والان ۱۵ سالمه خواهرم هم انگار عاشقش بوده ولی هیچکدوم نمیدونستیم این قضیه رو و خواهرم۲۲ سالشه

اون پسره هم خیلی عاشق خواهرمه و میخوان باهم ازدواج کنن من چندماه قبل اینکه باهم حرفاشونو بزنن به خواهرم گفتم رو اون پسرکراش دارم و دوسش دارم اما خواهرم میگه خیلی وقته عاشقه اون پسرس و اون پسرم که عاشقشه و از من خواهش میکنه که بذارم باهم ازدواج کنن وگریه م کرده

بنظرتون چیکارکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی  تو خیلی بچه ای این چرت و پرتارو از سرت بنداز بیرون  دیگه هم سریال ترکی نگاه نکن  ...

عزیزم این متن برای کسی دیگس ایشون فقط نظر خواسته

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️