2777
2789
کل دنیا زدن ، کل دنیا رو بخوان نابود کنن که دیگه بشری نمیمونه ، جز این تعداد محدود مخالفین واکسن &n ...

نه بابا تو همه کشورا خیلیا نمیزنن 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم از روی رودربایسی باید بریم. فامیل شوهرم هستن

ول کن دخترم . صحبت مریضیه ، مرگ و زندگیه ، باید کدومه . بگو عید دیدنی نمیریم کلا . خلاص 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
 وقتی میبینم کسی که سه دوز رو زده کرونا گرفته ولی اونی که هیچ کدوم رو نزده کرونا نگرفته چی باید ...

واکسن واسه این نیست که کرونا‌ نگیری همه ما در بچگی واکسن  زدیم اما در نهایت هممون سرخک و... گرفتیم ولی خفیف . واکسن اصولا از مرگ و شدت شدید بیماری جلوگیری میکنه و‌مانع  جهش‌جدید توی بدن‌میشه . یکی از علتهایی که اونایی ک واکسن میزنن و میگیرن و گاها‌میمیرن همون ضد واکسنهان چون تو بدنشون چهش جدید میکنه و ترک‌و‌خشک و‌میسوزونه باهم 

نمیدونم واقعا اعتقادی بش ندارم

آفرین روشنفکر خوشم اومد

مشخصه از اونایی که چشم بسته هرچیزی رو نمی پذیری   بهش فکر می کنی بعد تصمیم می گیری

واینکه اومدی بین طرفدارای واکسن مخالفتتو عنوان می کنی پردل وجراتی😊

یه بار به یکی گفتم خب اگه واکسن نزنیمم با کرونا میمیریم

چه فرقی میکنه

برگشته میگه اینها برنامه ریزی دشمنه، هدف ملت ایران بود که موفق هم شدن

واقعا خنده داره، آخه به هفت میلیااااارد جمعیت جهان واکسن بزنن و هدف هشتاد میلیون ملت ایران باشه

هه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
آفرین روشنفکر خوشم اومد مشخصه از اونایی که چشم بسته هرچیزی رو نمی پذیری   بهش فکر می کنی بعد ت ...

مثلا همین خانم رنگ‌مو میذاره هرسال فکر میکنه بهش مثلا عمرا اگه فکر کنه خیلی ضد واکسنا‌میگن واکسن سرطانزاست در صورتی که صورتشون پر فیلر و بوتاکسه کلشون پر رنگ و صورتشون‌پر لوازم آرایش مشت مشت فست فود و شیرینی میخورن ..‌ شجاعتشون فقط تو قاتل بودنشون هست که علنا میگن ما واکسن‌نمیزنیم تا یعده رو بکشتن بدیم‌ما قاتل سیاریم 

آفرین روشنفکر خوشم اومد مشخصه از اونایی که چشم بسته هرچیزی رو نمی پذیری   بهش فکر می کنی بعد ت ...

مچکرم بابت این همه تعریف 🤍

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مسببش امثال شماست. اگه همه میزدن که کرونا اینقدر جهش پیدا نمیکرد

حرفتونو قبول ندارم

میدونی چرا چون من تو این سالای کرونا شاید جمعا ۲۰ بار بیرون از خونه نرفتم ازین ۲۰ بار ۱۵ بارش کار اداری یا مهم بود پنج بار مهمان اومده مجبور بودم برم، تمام مدتی که بیرون رفتم دو تا ماسک دستکش و شیلد محافظ استفاده کردم 

بعد از کرونا و جمع شدن این داشتانا متوجه خواهید شد جهش کرونا مرتبط با واکسن نیست و این واکسن صرفا برای درصد ناچیزی بالا بردن سطح ایمنی خود فرد درمقابل ویروس تا فقط مرگ و میر رو کاهش بده

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393