الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی میبینم کسی که سه دوز رو زده کرونا گرفته ولی اونی که هیچ کدوم رو نزده کرونا نگرفته چی باید ...
واکسن واسه این نیست که کرونا نگیری همه ما در بچگی واکسن زدیم اما در نهایت هممون سرخک و... گرفتیم ولی خفیف . واکسن اصولا از مرگ و شدت شدید بیماری جلوگیری میکنه ومانع جهشجدید توی بدنمیشه . یکی از علتهایی که اونایی ک واکسن میزنن و میگیرن و گاهامیمیرن همون ضد واکسنهان چون تو بدنشون چهش جدید میکنه و ترکوخشک ومیسوزونه باهم
آفرین روشنفکر خوشم اومد مشخصه از اونایی که چشم بسته هرچیزی رو نمی پذیری بهش فکر می کنی بعد ت ...
مثلا همین خانم رنگمو میذاره هرسال فکر میکنه بهش مثلا عمرا اگه فکر کنه خیلی ضد واکسنامیگن واکسن سرطانزاست در صورتی که صورتشون پر فیلر و بوتاکسه کلشون پر رنگ و صورتشونپر لوازم آرایش مشت مشت فست فود و شیرینی میخورن .. شجاعتشون فقط تو قاتل بودنشون هست که علنا میگن ما واکسننمیزنیم تا یعده رو بکشتن بدیمما قاتل سیاریم
مسببش امثال شماست. اگه همه میزدن که کرونا اینقدر جهش پیدا نمیکرد
حرفتونو قبول ندارم
میدونی چرا چون من تو این سالای کرونا شاید جمعا ۲۰ بار بیرون از خونه نرفتم ازین ۲۰ بار ۱۵ بارش کار اداری یا مهم بود پنج بار مهمان اومده مجبور بودم برم، تمام مدتی که بیرون رفتم دو تا ماسک دستکش و شیلد محافظ استفاده کردم
بعد از کرونا و جمع شدن این داشتانا متوجه خواهید شد جهش کرونا مرتبط با واکسن نیست و این واکسن صرفا برای درصد ناچیزی بالا بردن سطح ایمنی خود فرد درمقابل ویروس تا فقط مرگ و میر رو کاهش بده
لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393