2777
2789
 وقتی میبینم کسی که سه دوز رو زده کرونا گرفته ولی اونی که هیچ کدوم رو نزده کرونا نگرفته چی باید ...

جواب اینه که هیچ کس تا حالا نگفته هر کی واکسن میزنه کرونا نمیگیره . واکسن غیر از ماجرای مرگ و میر و شدت و ضعف بیماری ، برای ایجاد ایمنی گله ایه . 

وقتی مردم نمیزنن ایمنی گله ای ایجاد نمیشه . یعنی این ویروس هی به جهش ها و گشت و گزارش ادامه خواهد داد و مردم نادان واکسن نزده خواهند گفت دیدین واکسن تاثیری نداشت؟ د بیا اینا رو بفهمون بهشون . انگار دو تا تخم مرغ رو بخوای گره بزنی. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا اصلا شخصی نیست

چرا اونوخت

بدنه خودمه دوستندارم بزنم😕😕😕چاقو گذاشتن رو گردنتون ک زدین ک الان میگین شخصی نیس شما به تصمیم خودت زدی ما به تصمیم خودمون نمیزنیم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

در مقابلشون

سکوت می کنم که این سکوت منطقی تره😬

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
چرا اونوخت بدنه خودمه دوستندارم بزنم😕😕😕چاقو گذاشتن رو گردنتون ک زدین ک الان میگین شخصی نیس شما ب ...

سلام . شما چیزی راجع به ایمنی جمعی  میدونین ؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
من هنوز نوبت دوز سومم‌ نشده  ولی به امید خدا پنجشنبه میرم پسرم رو واکسن میزنم

منم پسرم زدم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عجب ،پس واکسن فلج اطفال رو هم به بچه ها نزنن ،بگن ما خبر نداریم چی تو واکسن هست ،مگه قراره هم دکتر ب ...

منطقشون اینه که اون واکسنا قدیمیه و روش بیشتر کارشده. بهرحال من که موافق واکسنم

وقتی میبینم کسی که سه دوز رو زده کرونا گرفته ولی اونی که هیچ کدوم رو نزده کرونا نگرفته چی باید ...

عزیزم واکسن جلوگیری نمیکنه از ابتلای شما

واکسن کمک میکنه خطر بیماری کم شه

علائم خفیف تر شه

ریه ها در اون حد درگیر نشن

بدن موثر تر مبارزه کنه

این که دلیل نمیشه