2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیاید

126 بازدید | 16 پست

به شوهرم گفتم‌بیا بریم خونه پدرم گفت‌نمیام حوصلشونو ندارم به منم نگو بیام منم باهاش حرفم‌شد قهر‌کردیم بنظرتون من فردا به پدرش زنگ‌بزنم تبریک‌بگم‌یا مثه‌پسر خودش باهاش‌ برخورد کنم؟

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی باشه هر وقت حوصله داشتی میریم

بعدم ی چای براش میوردی

نگاه اصلا دعوا نکن..اصلاااا اگه میخای ب خاستت برسی

حتی اگه گفت کلا حوصلشو ندارم بگو باشه من دلم میخاست باتو میرفتم اشکال نداره فقط تبریک میگم

نه ولی خیلی بی ادبی میکنه نسبت به خانوادم

اگه دوست نداره بیاد اجباری نیست ، خوب نیاد شما هم خواستش رو بپذیرید 

اما حق بی احترامی بهشون نداره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
میگفتی باشه هر وقت حوصله داشتی میریم بعدم ی چای براش میوردی نگاه اصلا دعوا نکن..اصلاااا اگه میخای ...

روز‌مادرم منو‌برد‌خونه‌مادرش گفت فردا میریم خونه مادرت نمیومد به‌زور بردمش  اومدم یه تبریک نگفت فقط دوست داره باخانواده خودش باشه همش

چطوری؟

این شوهرت بنظرم زیادی منم منم داره و غُده

مردسالاره و از اینا ک میگن زن باید بکشن سمت خانواده خودشون....فایل صوتی کلید مرد رو دانلود کن چند دور گوشش بده این فقط اثر داره...لحن گفتن خاستت مهمه...اولش ب نطرت مسخره هست ولی اثر داره

این شوهرت بنظرم زیادی منم منم داره و غُده مردسالاره و از اینا ک میگن زن باید بکشن سمت خانواده خودشو ...

خیلی دیگه خستم کرده