بخونن پنج شنبه شب من وهمسرمم دعوت شدیم کلا جمع دوستانس ولی موندم کادو چی بدم ۶نفریم خونه خودش مهمونی میخواد بده.. 🙏🏻♥🕊خودم 200یه کارت هدیه در نظر دارم حالا شما هم بگین چون تو اساس کشی هم هستیم خودشمیدونه حتی طلاهامم فروختم که بزاریم برای رهن خونه....
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️
ما تو اینجور مراسم ها با بقیه هماهنگ میشیم و یه نرخ تعیین میکنیم همه همون رو بدن
از بقیه خبر بگیر ببین در چه حدودی ان البته اگ صمیمی هستین
بنظرم بعد از مرگ ترسناک ترین چیزِ این دنیا تعهده. مخصوصا تعهدِ بالغانه. اونجایی که میفهمی قطعا از پارتنر تو خوشگل تر و پولدارتر و باهوشتر و بهتر هست، اما تو "انتخاب" میکنی که جا نزنی و با همون شخص مسیر زندگیتو طی کنی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لباس زیاد به چشم نمیاد خیلیم مناسب نیس برای همچین مراسمی
همون کارت هدیه خوبه
بنظرم بعد از مرگ ترسناک ترین چیزِ این دنیا تعهده. مخصوصا تعهدِ بالغانه. اونجایی که میفهمی قطعا از پارتنر تو خوشگل تر و پولدارتر و باهوشتر و بهتر هست، اما تو "انتخاب" میکنی که جا نزنی و با همون شخص مسیر زندگیتو طی کنی.