2777
2789
عنوان

چقدر این امضا رو دوست دارم

213 بازدید | 11 پست

‌                                                 ‌ ‌‌‌    ‌

توهوکو» منطقه وسیعی از ژاپن که با زلزله ۹ ریشتری نابود شد . اما الان سرپاست ... باشکوه تر و مدرن تر از قبل . مثل «توهوکو» باش نابود شدی ویران شدی بازم برخیز و سرت رو بالا بگیر . اینبار خودت رو بساز قوی تر از قبل ... پاشو یالا با تو ام

@توهوکو  

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قشنگه 

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡

ممنونم که پسندیدی    ♥️

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 

سلام خوبین ؟ 

ببخشید توی ی تاپیک گفتید درباره دانشگاه بقیه الله اطلاعات دارید ممنون میشم منم آگاه کنید ...

من خواستگارم فوریت پزشکی بقیه الله میخونه سال دیگه باید بره طرح...

این طرح واقعا دوساله؟ 

بعد اصلا چطور میشه ؟ 

شما گفتید حق ادامه تحصیل نداری تا ده سال ... یعنی نمیتونه کارشناسی بگیره تا ده سال ؟ 

بعد حقوقشون چطور میشه ؟

بعد طرح کجا مشغول به کار میشه 

کلا چطوره رشته فوریت بقیه الله 

وای ممنون میشم برام از همچیش بگیننننن.

@ناحله82  

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 

مزایا و معایبش چیه ؟ 

بعد چون استخدام سپاهی ، ممکنه ماموریت بفرستنت با وجود اینکه رشتت فوریته؟ 

یعنی فوریت ها هم ملزم به رفتن به ماموریت هستن ؟ 

از حقوقشون اطلاع دارید ؟ 

محدودیت هاشون چیه ؟

اینا که میگن حق مسکن و اولاد میدن اینا یعنی چی؟ 

😐😐😐😐🤚🏻

بعد ساعت کاری ی فوریت ۲۴ ساعت شیفت ۴۸ ساعت آف هست ، اگه مال سپاه هم باشی همینه تایم کاریت؟ 

@ناحله82  

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 
سلام خوبین ؟  ببخشید توی ی تاپیک گفتید درباره دانشگاه بقیه الله اطلاعات دارید ممنون میشم منم آ ...

سلام خوب هستید 

ببخشید یکم دیر شد رو اکانتم نبودم 

دانشگاه بقیه الله بورسیه هستند دانشجو ها و باید چند برابری که درس خوندم اونجایی که مشخص میکنن کار کنن 

و استخدام هستن اون چند سال رو 

حقوقش اطلاعی ندارم 

برای پزشکی می‌دونم که باید ده سال عمومی بمونن و بعدش میتونن تخصص بگیرم و اینطور که هست طرح پزشکی ها ۲۱سال میشه 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
مزایا و معایبش چیه ؟  بعد چون استخدام سپاهی ، ممکنه ماموریت بفرستنت با وجود اینکه رشتت فوریته؟ ...

مزایا اینه که خب اون مدتی که طرحه یجورایی استخدامه 

محدودیت هاشونم اینه که اجازه خارج رفتن بجز سفر های زیارتی و علمی ندارن 

و درباره بقیش اطلاعی ندارم متاسفانه 

بازم خودتون تحقیق کنید 

بیشتر بهتره من چیز های که میدونستم رو گفتم ممکنه درست نباشه