2777
2789

سلام من یک ماهی هست مدرک کاشت ناخن گرفتم ولی حتی یه مشتری هم نتونستم پیدا کنم.تو دیوار آگهی زدم چندبار چند نفر اومدن پرسیدن و رفتن.پیجم تو اینستا تازه تاسیسه اصلا فالوور ندارم و کسی فالو نمیکنه.کسی میتونه راهنماییم کنه؟به نظرتون چون اول کارمه اسنجوره یا کم کاری از خودمه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مربیم گقت کارت خوبه دستیار نشو برا چی دستیاری کنی خودت مشتری پیدا کن کار کن

آخه هرکسو دیدم دستیار بوده قبلا چی بگم والا

خب چرا نمیری تو ی آرایشگاه کار کنی؟

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨
آخه هرکسو دیدم دستیار بوده قبلا چی بگم والا خب چرا نمیری تو ی آرایشگاه کار کنی؟

چندجا تا حالا رفتم و زنگ زدم همه میگن خودت باسد مشتری داشته باشی مثلا سالن تازه تاسیسه مشتری نداریم...منم که مشتری ندارم.سالنای خوب و معروفم که ناخنکار دارن

چندجا تا حالا رفتم و زنگ زدم همه میگن خودت باسد مشتری داشته باشی مثلا سالن تازه تاسیسه مشتری نداریم. ...

بلاخره ی جاهای پیدا میشن ک مشتری از سالن باشه

کدوم شهری؟

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨
بلاخره ی جاهای پیدا میشن ک مشتری از سالن باشه کدوم شهری؟

من یزدم..هیچ جا تا حالت پیدا نکردم.حتی یه نفر..ینی از وقتی مدرک گرفتم در کیفمم باز نکردم..۱۰ میلیون خرج کردم ۱۰ هزار تومن دستم نیومده

من یزدم..هیچ جا تا حالت پیدا نکردم.حتی یه نفر..ینی از وقتی مدرک گرفتم در کیفمم باز نکردم..۱۰ میلیون ...

منم همینطور😢

خواستی بیا خصوصی بحرفیم