2777
2789
عنوان

رنگ موهام زرد عقدی شده😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2354 بازدید | 66 پست
منم یبار رفتم چتری بزنم ارایشگره وارد نبود اصلا  از پشت گوشم تا این گوش دیگم رو زد قیچی کرد&n ...

واسه منم این اتفاق چتری افتاده خونمو به جوش آورد زنه آخرش مجبور شدم برم یه آرایشگاه دیگه یه مدل پسرونه بزنم 

چه اعتماد بنفسی خدا به اینا داده هیچی بلد نیستن آرایشگاه میزنن خوبه جراح نشدن که ملتو سر و ته بدوزن

رنگ‌ریشه موهای من درامده موهام هم مش داره چه رنگی بزارم یک دست بشه و خوشرنگ

دکلره اگه بی رنگ شده بخوایی رنگساژ کنی که تیره باشه با اکسیدان شماره ۳ رنگ مورد نظرتون یا ترکیبی یا تک رنگ یه سانت مونده به ریشه از پشت سرت شروع  کنن با جلو که رسیدن دوباره باز کردن لایه موها ریشه رو هم زود رنگ کنن تا جلو برسن بعد با آب پاش موهاتو نمدار کنن و شانه بزنن در حد چهار یا ۵دقیقه روی ساقه و قسمت دکلره بمونه و زود با نرم کننده آبکش کنن. اگه بخوایی قسمت‌های رنگ شده روشنتر بشه اکسیدان شماره ۹ و کل این کار بیشتر از ۱۵ دقیقه نشه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.