2777
2789
عنوان

بیاین بگین با این مرد چه کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 21 پست
بخدا با هر روشی شده باهاش صحبت کردم اصلا براش اهمیت نداره کار خودش و می کنه 

ب کسی ک ازش حساب میبره بگو تذکر بده یا واقعا اگر تو سختی زیاد هستی اول تهدیدش‌کن حقمو بده نفقپو  یا واقعا بزارش اجرا

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
ب کسی ک ازش حساب میبره بگو تذکر بده یا واقعا اگر تو سختی زیاد هستی اول تهدیدش‌کن حقمو بده نفقپو  ...

ممنون دوست عزیز بابت راهنماییت نمدونم چه کنم باید واقعا یه کاری بکنم نمیشه اینجوری

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط این مسئله نیست کلا خسیس چقد خسته ام خدا😭😭😭😭

خسیس خیلی بده، واسه من خسیس نیست یعنی خودم با پرویی میگم حالا ک خرج خونخ نمیکنی من خرج خودم میکنم و کلی خرید میکنم،،،،وقتی چیزی میگه میگم میخوای جم کنی واسه مراسم خاکسپاریم اونم ویگه هیچی نمیگه

خسیس خیلی بده، واسه من خسیس نیست یعنی خودم با پرویی میگم حالا ک خرج خونخ نمیکنی من خرج خودم میکنم و ...

خیییلی بده خیلی پیر میشه ادم تو این زندگی😭

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
خیییلی بده خیلی پیر میشه ادم تو این زندگی😭

میدونم چی میگی، نداشته باشن میگیم ندارن خب چیکار کنن، ولی ادم میسوزه دارنو ب زندگی ومهم تر ب ما بها نمیدن،ولی من خودمو با اخلاقای خوبش قانع میکنم میگم عیب نداره میگذره