انقد بهت وعده و وعید میده دلت و خوش می کنه به وقتش میزنه زیر حرفش خستم کرده قول داد یه پولی که قرار بود بهش برسه وقتی اومد تو حسابش چند تیکه از وسایل داغون خونه رو عوض کنیم حالا که اومده زد زیر حرفش انقد گریه کردم بخاطر اینکه هیچ سهمی تو این زندگی ندارم حرف خودش فقط😭😭😭😭😭
این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حیف اشکات نباشه بخاطر وسیله خونه بیخیال گلم ولی شوهرت بدونه پولی که واسه دلخوشی خ ...
بخدا همیشه بهش میگم اگه الان استفاده نشه کی میخایم استفاده کنیم میگه به وقتش نمدونم کی می رسه وقتش .گریه ام بخاطر اینه هیچ سهمی جز کلفتی تو این خونه ندارم هیچ وقت حس نکردم شریک زندگیشم فقط باید قناعت کنم
این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان
شوهرم منم قبل از عقد خیلی چیزابهم گف قول ی خونه زندگی خوب و دورس حسابی،زمینم داشت برای فروش، ولی بعداز عقد زد زیرهمه چی خیلی راحت گفت نظرم عوض شد فعلا نمیفروشم ک خونه و وسایل نوبگیرم، منم بخاطر اخلاقای خوبش گیرندادم بهش، زندگی دوممه ونمیخوام سر این چیزا الکی حال خودمو خراب کنم چون حرفشو زد دیگه، چه کنم.... توام بیخیال شو، بچسب ب زندگیت.
بخدا همیشه بهش میگم اگه الان استفاده نشه کی میخایم استفاده کنیم میگه به وقتش نمدونم کی می رسه وقتش . ...
منم گفتم الان جونم سنم کمه شوق و ذوق دارم بعدشم خرج نکنیم بزاریم واسه سرقبرمون ولی فایده نداشت، بیخیال شدم فقط گاهی فیافه میگیرمو میگم حالم از این خونه بهم میخوره، البته با خنده😅