2777
2789
عنوان

خواستگار قبلی

244 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ۵ ساله ازدواج کردم ی دختر نازم دارم با شوهرمم دوست دارم،قبل از شوهرم ی خاستگار داشتم ک دوستش نداشتم و ندارم،هیچوقتم باهاش حرف نزدم امروز دایرکت داده ک روز عشقه نمیدونم روز عشقای یه طرفه هم هست یا ن،بهرحال مبارک!!بنظرتون چی جواب بدم ک هم محترمانه باشه،هم بدونه میلی ندارم و ی وقت دیگه پیام نده (با شناختی ک روش دارم میدونم پیام هم نمیده دیگه)چون از اقوامه دور هم هست نمیشه بلاکش کرد 

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید

محلش نده حتی متنشم لایک نکن 

عکس العمل نشون بدی دوباره میده یا میخواد حرف بزنه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید سین میکردی

الانم جوابشو نده 

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
سین نکردم هنوز

سین نکرده حذف کن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
چرا همه یاد عشقای دیروزشون افتادن.تاپیک اون خانومم اینجوری بود.تو پربازدیدا

چی بگم والا بیکاری زده ب سرشون گفتن یادی از ایام جاهلی کنیم😀

ممنونم از همه دوستان ک نظر دادن،سین نکرده حذفش میکنم،،اگه لطف کنید برا این تاپیکم گزارش بزنید حذف بشه ممنون میشم

خیلی اشتباهه وقتی میدونن اون شخص ازدواج کرده.نمیدونم چرا درکش براشون سخته

این اقا از چندسال قبل ازینکه باشوهرم اشنا بشم خواستگارم بود و هرکسم ک میفرستاد جوابم منفی بود بدون اینکه ببینمش و بدونم کیه و چ شکلیه وچیکارس و...حتی تو اینستا هم ک فالوورم بود نمیشناختمش و نمیدونستم کیه خودش یه روز دایرکت داد گفت منو میشناسی گفتم حتما اشناس گفتم ن بخاطر نمیارم،گفت فلانیم همون خواستگارت!!منم جواب نداده بودم بعد ۲_۳ سال حالا دیروز این پیامو برام فرستاده