2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 71 پست
الان ما هرچی بگیم خالت میگه چشم؟ 

من پدر بزرگم مرده مادر بزرگم پیره جوری که نمیتونه حرف بزنه بعد خالم چون مامانم خواهر بزرگترشه گفتش اکه بگی قبول کن قبول میکنم تو بیشتر تجربه داری . منم این تایپیک رو برای خالم زدم تا در انتخابش بهش کمک کرده باشم

اخه ۱۷ سال ازش بزرگترها

عزیزم خاله تون هم ۴۰ سال دارن 

۱۷ سال برای دختر سن پایین بله ، زیاده 

ولی خاله ی شما دیگه پخته شده 

اخلاقش رو هم درنظر بگیرید 

من فقط در این تاپیک پول و قیافه دیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاً خالم بشه ۶۳ سالشه شوهرش میشه ۸۰ سالش واقعا بنظرتون مشکل ساز نیست ؟؟؟

اگه خواستگار دیگه ی داره خب با اون ازدواج کنه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

من وقتی ۱۹ سالم بود یه نفر اوند خواستگاریم که ۱۴ سال ازم بزرگتر بود و اصلا واسم مهم نبود چون بهش نمیخورد. منم نمیگفتم خب من بشم ۲۵ اون میشه ۴۰ اینا . میگفتم در لحظه باهاش شادم چرا فکر پیری رو کنم و اذیت بشم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
اخلاقش چطوره؟ بعدشم اگر خاله ت هاته، مرد ۵۷ ساله توان رسیدگی جنسی بهش رو نخواهد داشت

داره میگه مرده بهش نمیخوره ۵۷ باشه . شاید مرده مشکل نداشت

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
من وقتی ۱۹ سالم بود یه نفر اوند خواستگاریم که ۱۴ سال ازم بزرگتر بود و اصلا واسم مهم نبود چون بهش نمی ...

چند ساله ازدواج کردین؟؟ شوهرتون چند سالش بود که بچه دار شدین؟

داره میگه مرده بهش نمیخوره ۵۷ باشه . شاید مرده مشکل نداشت

روی شاید و انشالله و‌ماشاالله که نمیشه آدم خودشو بدبخت کنه،

ببخشید ولی طرف دیگه پایین تنه ش از کار افتاده توی این سن،

ایشون باید الان نوه می‌داشت