سلام . من خالم ۴۰ سالش هست .هنوزازدواج نکرده .
یک خواستگار ۵۷ ساله پووووولدار خووووشتیپ که اصلأ بهش ۵۷ نمیخوره قبلا هم به مدت ۶ماه زن داشته زنه بهش خیانت کرده طلاقش داده .بچه هم نداده . ولی خیلییییبییی پولدار و خیلی خوشتیپه. بنظرتون قبول کنه؟
من پدر بزرگم مرده مادر بزرگم پیره جوری که نمیتونه حرف بزنه بعد خالم چون مامانم خواهر بزرگترشه گفتش اکه بگی قبول کن قبول میکنم تو بیشتر تجربه داری . منم این تایپیک رو برای خالم زدم تا در انتخابش بهش کمک کرده باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من وقتی ۱۹ سالم بود یه نفر اوند خواستگاریم که ۱۴ سال ازم بزرگتر بود و اصلا واسم مهم نبود چون بهش نمیخورد. منم نمیگفتم خب من بشم ۲۵ اون میشه ۴۰ اینا . میگفتم در لحظه باهاش شادم چرا فکر پیری رو کنم و اذیت بشم
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .