2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم ، بیاین کمککک😭😭

1095 بازدید | 84 پست

انقدر تنم میلرزه نمیتونم خوب تایپ کنم ... ماجرا از این قراره : 

امروز با دوستم قرار گذاشتیم که بریم بیرون ، البته نه اون بیرون . همیشه میریم پارک دم در خونشون . بعد من برای کادو ولنتاین خریدم (یه خرس که گذاشتمش تو یه ساک طرح قلب کلا ۴۰ تومن شد) . بعد که دوستمو دیدیم ، مامانم ۵ دقیقه همینجوری وایساده بود وبه اینور و اونور نگاه میکرد . دوستم بهم گفت مامانت چرا اونجا اونجوری وایساده (راستش منم اصلا خوشم نمیومد ، نمیدونم فازش چی بود ، شاید میخواست ببینه اون به من چیزی میده یا نه ) . بعد که دوستم اینو گفت خیلی ناراحت و عصبانی شدم که چرا مثل نگهبان زندان رفتار میکنه ، همش منو میپاعه . بعد رفتیم جلو و دوستم سلام کرد بعد بهش کفتم مامان میخوای تو پارک باشی یا تو ماشین میشینی ؟ گفتم برو . چندبار تکرار کردم . بعد چون قبلش عصبانی بودم ، لحنم افتضاااح بود . 

بقیش رو الان میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت پسره؟

کاربری دست ۲ نفره من و خالم/سامیه و شیدامن یک اسیر نزد خانواده ی شوهر هستم به امید روزی که بیام سایت تاپیک بزنم بلاخره مستقل شدیم از خونه قوم الظالمین بیرون اومدیم لطفا صلوات بفرست به نیتم خب؟ اینا خیلی اذیتم میکنن