2777
2789
عنوان

لهجه کوردی ندارم چیکار کنم😕

241 بازدید | 21 پست

از بچگی با فارسی حرف زدن بزرگ شدم🤦‍♀️

میخوام کوردی حرف بزنم زبونم میگیره انگار ک کورد نیستم😅💔

راهی هست کوردی یاد بگیرم لهجه بگیرم؟

یه‌روز‌میبوسیم‌همو‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقا مثل من پدرم نزاشت کوردی بحرفم 

کلا الان زبونم نمیچرخه دوکلمه میگم سر سوم کلمه انگار لکنت میگیرم😐😂خیلی دوست دارم کوردی بحرفم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
وای دقیقا مثل من پدرم نزاشت کوردی بحرفم کلا الان زبونم نمیچرخه دوکلمه میگم سر سوم کلمه انگار لکنت می ...

همسرم میگ توروخدا ارزو ب دلم موندا ی نصفه روز بامن کوردی بحرفی🤣

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه خاطره بگم

یه جلسه خیلی مهم بودیم و دوستم که کرمانشاهی هست همش سعی میکرد فارسی صحبت کنه

و وسط جلسه داشت خاطره تعریف میکرد گفت ننه بزرگم یه بار این کار رو کرد 😂

بعد جلسه بهش گفتم زن حسابی باید میگفتی مادربزرگم نه اینکه بگی ننه بزرگم کلی خندیدیم 😂

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

منم به رفیق دارم مامانش تورکه باباش گیلک میگه از بچگی مامانش باهاش تورکی حرفی نزده حتی یه جمله ساده هم بلد نیست 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟