2777
2789
عنوان

کیا ماشین ظرفشویی دارن؟؟ بیان

219 بازدید | 21 پست

یکی از برنامه های ماشین ظرفشوییم چند وقتیه زمان شستشو رو تقریبا یک ساعت کم میکنه!! 

برنامه ش سه ساعته هست ولی سر دوساعت تموم میکنه!! 

زنگ زدم نمایندگیش میگه ماشینتون هوشمنده! با توجه به شدت کثیفی و مقدار ظروف زمان کم و زیاد میشه! 

ولی آخه اخیرا داره این کارو میکنه... قبلا قشنگ ۳ ساعت طول میکشید... تازه بقیه برنامه ها هم هوشمندگری نمیکنن برا من!! حالا این یکی هوشمند دراومده!! 😐☹️

ماشینم بوش هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس شویی منم اینجوریه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

برای منم هوشمنده و یه گزینه f داره که خودش تشخیص بده. برای وقتی که سر تایم میذارم کم و زیاد نمیکنه

شستشو رو کامل انجام میده؟ مثل همون وقتی که ۳ساعت میشست؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم بوش دارم 

و فارغ از برنامه ها رو درجه۷۵میشورم 

اگر برنامه ای ناخواسته اضافه کنی کم و زیاد میشه 

درضمن بررسی کن ببین قطعا این برنامه سه ساعته میشوره یا احتمالا اشتباه حساب میکردی

زمانش هم بهم بخوره ممکنه

و اسنکه بذار رو برنامه اکو راحت بشوره دیگه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
اینی که میگی رو نمیدونم ولی چرا رو سه ساعت میذاری؟ همون برنامه یک ساعت کافیه واسه ظرفا

ظرفا درست تمیز نمیشن رو برنامه های کوتاهتر... در واقع برنامه های کوتاهترش درجه حرارت آب کمتره... 35-45 درجه س... 

منم بوش دارم  و فارغ از برنامه ها رو درجه۷۵میشورم  اگر برنامه ای ناخواسته اضافه کنی کم و ...

آخه صفحه نمایش روی ماشین قشنگ نشون میده که چقد زمان مونده.... و ناگهان میبینم مثلا20 دقیقه رو الکی رد کرد.... یه جای دیگه یه دفعه نیم ساعت دیگه رو هم الکی رد کرد... 

آخه صفحه نمایش روی ماشین قشنگ نشون میده که چقد زمان مونده.... و ناگهان میبینم مثلا20 دقیقه رو الکی ر ...

خب پس ایراد داره 

تماس بگیر با نمایندگیش بیان بررسی کنن 

قبلشم برنامه های دیگه اشو چک کن

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵