2777
2789
عنوان

اونایی که به تازگی از دیجی کالا خرید کرده اند

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 21 پست
بستگی داره خیلیا رو راضی نبودم مثلا لوازم آرایشی هاش بیشترا خوب نیست البته نه اینکه خوب نباشه ها ... ...

اهان من دوتا کفش خریدم نظراتشون اکثرا خوب بود یکی دونفر ناراضی بودن 

یدونه فلش کارت برای دخترم و یک بندانداز لستیل دستی هو برای خودم 

اون دوتا کفش یکیش برای بابامه یکیش شوهرم برای روز مرد کردم 

کاش کفشاش خ‌ب باشن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

سلام عزیزم تا استادِ دیجی کالا رو داری غم نداری😂😂🤦🏻‍♀️گوشی لوازم آرایش بهداشتی لوازم تحریر لباس مجسمه تابلو آینه لوازم ماشین و ... هرجی بگی خریدم🤣

خریدای منم فردا میرسه

نه مشکلی نیست که نوشته در حال پردازش 

شاید همین ۵ دیقه دیگه پردازش رو تموم کنن مینویسه پردازش شده 

اگرم مشکلی باشه پیام میدن 

بعدشم اگه لوازم آرایش یا .... خریدی که مشکل داشت میتونی به پشتیبانی دیجیکالا بگی میان میبرن پولتم میریزن 

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم تا استادِ دیجی کالا رو داری غم نداری😂😂🤦🏻‍♀️گوشی لوازم آرایش بهداشتی لوازم تحریر لباس ...

آهان مرسی عشقم ،کفش خریدی ؟کفشاش چطور درمیان 

من از شگفت انگیزاش خرید کفش یک میلیون خرده ای رو زده بود ۳۰۰ تومن ،گولشو خورد خرید زدم نمیدونم الان چطور از اب درمیاد 

راستی انلاین پرداخت میکنی یا درب منزل

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
آهان مرسی عشقم ،کفش خریدی ؟کفشاش چطور درمیان  من از شگفت انگیزاش خرید کفش یک میلیون خرده ای رو ...

اره عزیزم کفش برای بجه ی دخترخالم گرفتیم توی شگفت انگیز عالی بود

معمولا آنلاین ولی بعضی وقتا هم درب منزل 

ایندفعه درب منزل 

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
سلام عزیزم تا استادِ دیجی کالا رو داری غم نداری😂😂🤦🏻‍♀️گوشی لوازم آرایش بهداشتی لوازم تحریر لباس ...

پول پستم که مرجوع میکنیم  پس میدن ؟؟

عاشق کاربرایی ام که پراز انرژی مثبتن😎💣
پول پستم که مرجوع میکنیم  پس میدن ؟؟

میان خودشون میبرن عزیزم 

من تهرانم تاحالا چن بار مرجوع کردم با این وانتای دیجیکالا میان میبرن😂 پول پست لازم نی بدی

اهان من دوتا کفش خریدم نظراتشون اکثرا خوب بود یکی دونفر ناراضی بودن  یدونه فلش کارت برای دخترم ...

امیدوارم خوب باشه 

اگه نظرات خوبه که اوکی 

درمورد پرداخت هم من هم آنلاین هم درب منزل پرداخت کردم

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍