2777
2789

یه حاج خانمی هس ابادان ک داروگیاهی درس میکنه یه ۱۲ تا شیاف با یه چیزخوردنی عسل و نمیدونم چی قاطیش کرده برای بارداری ایا کسی ک استفاده کرده و نتیجه گرفته اگه کسی هس لطفا دریغ نکنه واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم ۶ سال ک منتظرم شوهرم سالمه  فقط خودم ک الان یه سال تنبلی تخمدان دارمو پریودی نامنظم همه منو یه جوری نگا میکنن یا حرفایی میرنن ک انگار مشکل از منه لطفا اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنه واقعا خیلی ناراحتم 

همون خانم دستباز؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه متاسفانه اطلاعی ندارم

براتون دعا میکنم❤

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
دشمن خونی شما اطلاعاتی ندارین ب من بدین 

نه منم دودلم سفارش بدم نمیشه اعتماد کرد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

شما چطور نی نی یار شدید؟حقوقم دارین؟

من نی نی یار نیستم

تو  موضوع  نازایی بر اساس تجربه شوهر من که با این مشکل مواجه بود و اسپرمش ضعیف بود  و رگش خشک شده بود که رفتم پیش یک دکتر که روسی هم بود گفت شیربز و دنبالچه بز  برای مدت چهل پنج روز  که واقعا جواب گرفتیم فوق العاده بود البته نکته ای که هست باید از جای معتبر و ارگانیک بدون بسته بندی  که مزرعه بز مروگل اطراف تهران که مربوط به یک دکتری هست  عالی است که توصیه می کنم فقط سرچ کنید مزرعه مروگل آدرس و لوکیشن میاد