2777
2789

سلام 

مادرم ۹ ساله که التهاب روده بزرگ داره لطفا اگه خودتون یا اطرافیانتون این بیماری رو داشتند و بهبود پیدا کردند بفرمایید چی کار کردن چه دارویی مصرف کردن و هر کار دیگه لطفا بگید خدا خیرتون بده

کاربری دست دونفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهبود پیدا کردند ؟؟؟ چه دارو هایی مصرف کردن ؟؟

عزیزم من مورد خاصی ندارم

اینارم از یه دکتر شنیدم

دارو هم باید متخصص تجویزمیکنه بعد کولونسکوپی

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
خوب علائمشون چیه ?چه داروهایی مصرف می کنن ؟؟ بیماری شون بهتر شده؟؟

خون و لخته خون در مدفوع و اسهال علائم اولیه بود 

تشخیص بعد کلونوسکوپی کولیت زخمی شد 

قرصهای مزالازین با شیاف مزالازین 

قرصا روزی ۶ تا شیاف هم شبی یکی موقع خواب 

لبنیات سمه حبوبات سمه غذاهای کم چرب باید بخوره لبنیات لاکتیوی باشه 

اگه بتونه یه دوره استراحت کامل باشه خوب میشه 

شوهر من چن ماهی هست دوره خاموش رو سپری میکنه 

درمان قطعی نداره ولی دکتر گفت اگر دوسال خاموش باشه و برنگرده بیماری کامل درمان شده دیگه

خون و لخته خون در مدفوع و اسهال علائم اولیه بود  تشخیص بعد کلونوسکوپی کولیت زخمی شد  قرص ...

من همش می ترسم زبونم لال  به بیماری خطرناکی تبدیل بشه 

کاربری دست دونفره
استراحت کامل منظورتون چیه ؟؟

شوهر من یکماه سر کار نرفت کامل خونه بود فقط استراحت کرد در عوض من تو خونه رسیدیگم بهش خیلی بود مثلا غذاهایی که طبع سرد نمیدام بهش صبحانه ارده شیره حلوا خرما اینا میدادم 

مثلا مرغ درست میکردم توش دارجین و زجبیل میزدم سر یکماه بیماریش رفت دوره خاموش

شوهر من یکماه سر کار نرفت کامل خونه بود فقط استراحت کرد در عوض من تو خونه رسیدیگم بهش خیلی بود مثلا ...

مادرمن شاغله 

خیلی از غذا هارو نمی تونه بخوره شیر ماست هندوانه و خیار و حبوبات و فست وفود و نوشابه و دلستر وبستنی و کره 

کاربری دست دونفره