2777
2789
عنوان

امشب شب اول قبر پدر عزیزمه

715 بازدید | 35 پست

پدر عزیزومهربونم ازپیشمون رفت.رفت پیش پسرعزیزش.برای ارامش روحش صلوات بفرستین.ممنون.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

خدا رحمتشون کنه

واسش نماز شب اول قبر حتما بخون

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحش شاد و قرین رحمت الهی 

خدا به شما هم صبر بده 🥺

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
خدا به دلت صبر بده عزیز دلم ❤❤ روحش شاد

ممنون.ولی دیگه طاقت نداریم.هنوز توشوک فوت برادرم بودیم که بابام رفت😭

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

روحشون شاد فاتحه و صلوات میخونم براشون

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
ممنون.ولی دیگه طاقت نداریم.هنوز توشوک فوت برادرم بودیم که بابام رفت😭

تسلیت میگم غم آخرت باشه 

به خاطر کرونا ؟

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

خداوند رحمت کنه 

عزیزم حتما امشب همین الان صدقه کنار بزار صبح اول وقت ردش کن بره 

اول صدقه توصیه شده بعد نماز وحشت 

اگه بتونین هر روز به نیتش تا چهلم حتی مقداری اندک رد کنین خیلی خوبه

خدا  حمتشون کنه قطعا جاشون بهشته ان شاءالله 

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

ای خدابه دلت صبربده روحش شادالهی منم بابام۱۵روزه آسمانی شده😭😭🖤🖤 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤