2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 33 پست

بستگی به خودت داره من تفاوت سنی زیاد رو نمیپسندم 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلات؟؟شغلش؟

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
خودمم بخاطر همین اختلاف سنی بلاتکلیف موندم 

ن من بودم اصلا، چندسال بگذره بیشتر این اختلاف تو چشم میاد 

الان نبین جوونه، 10 سال ک گذشت اونوقت... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

استارتر اختلاف سنی زیاد باعث اختلاف میشه ب نوعی اون اول جوونیش رو گذرونده اما تو اول جوونیته شاید تو یه زمینه هایی هم عقیده نباشید ولی خب یه میتونی یه زمان اشنایی بدی ضرر نداره اما حواس خودتو جمع کن.

گاها اختلاف سنی زیاد باعث تحقیر کردن و خود بزرگ بینی پسر میشه البته اشتثنا هم هست