2777
2789
عنوان

چرا دکترا اینقدر گرون میگیرن آخه

114 بازدید | 8 پست

هر چی پول جمع میکنم واسه عمل بینی بازم پولم نمیرسه😭

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد

الان اونی که میخواستم برم پیشش شده یکیش ۳۰ یکیشم ۴۰ میلیون

یهو ۲۰ تومن کشیدن رو عملشون....

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر عالی رشت ۱۷میگیرع

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

حالامجبوری چهل تومن پول بی زبونو بدی واسه دماغ😭

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا