2777
2789
عنوان

دگزا و اومیکرون

141 بازدید | 7 پست

سلام. 

پسر من تب دوره ای داره 😔و داروش هم کورتون. داروهایی از این دسته (پردنیزولون.بتامتازون. دگزامتازون )، 

هر چند وقت تب بالا میکنه🥺 که اصلا با تب بر پایین نمیاد فقط کورتون. 

سه شنبه شب هفته قبل تب کرد.  و چون تب دوره ایش ازمایش خاصی نداره که متوجه بشیم تب دوره ایه یا نه‌ . تشخیصش از بیماریهای دیگه سخته 😔😔 

بردیم دکتر بهش دگزا زد .  تبش قطع شد . حالا ترس و  استرس افتاده ب جونم.  میگم نکنه  کرونا بوده باشه و دگزا زدیم ، خدای نکرده علائم دوباره شدیدتر بر نگردن. 

))اخه با شروع علائم کرونا مبگن دگزا خطرناکه استفاده بشه)). 

الان ۴ روز از تزریق دگزا میگذره اگه میخواست علائم برگرده تا الان برمیگشت؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم نگران نباش بعد از این بیشتر خواست باشه اما الان دیگه نگران نباش

خیییییییلی سخته.  خدا سر هیچ بچه ای نیاره. هر کس یه نفسی داره. تو رو خدا برا پسرم دعا کنید خوب شه.   

دگزا اونقدرام خطر ناک نیست اکثر بیمارارو برا کرونا دگزا میزنن مشکلی هم پیش نمیاد به شایعات توجه نکن& ...

تو نت خوندم.‌نوشته بود تو مرحله حاد بیماری میزنن. اگه زودتر بزنی بدن نمیتونه مقاومت کنه و دوباره شدیدتر برمیگرده.  خطرناکه‌ . 

براهمین خییییلی نگران شدم‌ 

دعا کنید بیماری پسرم  خوب شه. 🙏🙏

تو نت خوندم.‌نوشته بود تو مرحله حاد بیماری میزنن. اگه زودتر بزنی بدن نمیتونه مقاومت کنه و دوباره شدی ...

هرسری چندروز تب می‌کنه ؟فقط تب هست یالرز هم میکنه؟

وخدایی که بشدت کافیست
هرسری چندروز تب می‌کنه ؟فقط تب هست یالرز هم میکنه؟

۳ روز. فقط تب. 

اما هستن بچه هایی ک لرز هم میکنن‌ 

البته خداروشکر پسر من الان ۵ ماهه ک خوب شده. بردم دکتر طب سنتی تو قم. 

طب نوین درمان نداره واسش‌ ولی تب سنتی میتونه .‌

علتشم گفت بخاطر داغی زباد کبد و سردی معده س. 

ک با عرق گباهیی ک معده رو گرم میکنه و کبدو خنک . و یه دوره حجامت ‌. خداروشکر مشکلش حل شد