2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم چیکار کنم بفهمه دوسش دارم و پشیمون شه.داره منو هم ب کار های خراب میکشونه

چند سالته عزیزم

مرد خیانت کار 

بستگی داره.اگر قبلا دختر باز بوده .هیچ وقت عوض نمیشه

بقول آقای هلاکویی برات مهم نباشه زندگی توکن...شمابه ایشون کاری نداشته باش ازش بخواه اونم کاریت نداشته باشه...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

هر کاری میکنی سعی نکن بری دتبال رابطه با مردا 

حالا چه برای تلافی شوهرت چه برای پر کردن کمبودات 

چونکه بیشتر آسیب میبینی 

اون مردایی هم که با زن متاهل رل میزنن از شوهرت لاشی ترن عاطفه و احساس هالیشون نمیشه 

پاش بیفته بهت ضربه هم میزنن آبروتم میبرن 

ولی شدنیه این دنیا خیلی جای قشنگی نیست این روزا اپن دنیا خیلی نزدیکه بهتره خرابش نکنیم 

خراب چیه

خیلی از حرفهامون شعاره

موقعی که اون آقا سمت کسی دیگه ای میره

دیگه شوهرش نیست

خراب چیه خیلی از حرفهامون شعاره موقعی که اون آقا سمت کسی دیگه ای میره دیگه شوهرش نیست

اون آقا داره خیانت می‌کنه پا روی تعهدش میزاره دلیل نمیشه این خانوم هم خیانت کار بشه اگه نمیتونه تحمل کنه می‌تونه طلاق بگیره ولی خیانت خیانته گناهه و کارمای سنگینی داره باعث خراب شدن آخرت میشه برکت و خوشبختی رو از سرنوشت آدم میگیره 

خدا هست و هیشکی از آینده خبر نداره 

دلم میخواد یه دوستی کسی داشتم میرفتم تو بغلش گریه میکردم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
بله اول میاد سراغ من بعدم میزنع بیرون می‌ره سراغ بقیه

یعنی از این قضیه مطمئنی؟چرا ازش مدرکی چیزی جمع نمیکنی شرایط طلاق نداری ؟ دیگه چون قبح ماجرا ریخته واسش عادی شده الهی بمیرم واسه دل خودم و تمام زنایی که خیانت دیدن