2777
2789
عنوان

خواهرم دلمو‌شکوند

686 بازدید | 25 پست

اومد خونمون همین ک‌درو باز کردم گفت وایییییییی چقد شدی 

من با خنده بچه اشو بغل گرفتم بوس کردم گفتم بیاتو‌....بعد جلوش راه افتادم باز باخنده گفت نگاه چقد شده ....خیلی زشت شدی پریا 

گفتمش بسه دیگه خیلی هم جذابم من توپول جذابم خواستم مثلا با شوخی ردش کنم....

ولی اون چپ و راست ازم ایراد میگرفت خیلی مسخره ام کرد واقعا دلم شکسته 

چیکار کنم که چاقم واقعا چرا چپ و راست همه ازم ایراد میگیرن

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

بگو ولی توام ماشالله روز ی روز کم شعور تر میشی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرین دیگه شوخی میکنه حتما

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…

منم دقیقا مث توام‌بعضی وقتا انقد گریه میکنم

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛

خواهرام خیلی خوبن و خیلی هم دوستم دارن و هوامو دارن کوچیکترین مشکلی برام پیش بیاد خودشونو می رسونن تو همه جا زندگیم کنارم بودن و حمایتم کردن ولی سر ظاهر خیلی با خواهر کوچیکم منو مسخره میکنن البته به شوخی مثلاو من دلم می شکنه بارها گفتم ناراحت شدم ولی به شوخی میگذروننش

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

وای عزیزم این چه حرفیه. یعنی چی خودمو راحت میکردم. منم همینجوری تپل بودم توخونه نرزش کردم باکلیپای ورزشی رژیمم فقط این بود که کربوهیدارت فقط درحدنیاز بدنم میخوردم قندم خییییلی کم لاغر شدم قشنگ. تازه اگه خودت اینجوری حالت خوبه بزاربقیه هرچی دوسدارن بگن