دوستان من عادت ماهانم ۱۰ روزه عقب افتاده زیر دلم درد میگیره اما پریود نمیشم باردارم نیستم میشه راهنمایی کنید جز زعفرون و عسل چی بخورم سریع پریود شم چون این دوتارو امتحان کردم نشد 😭😭😭
کیست تخمدان دارم دکتر فقط بهم قرص lD و پروژسترون داده واسه برطرف شدنش که چون دیدم خیلی عوارض داره نخوردم این ماه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشالله که کیست نداشته باشی خیلی استرس میندازه به جون من سونو رفتم گفت کیست تخمدانی سنتم چون بالاست اقدام کن ممکنه بچه دار نشی خیلی ترس به جونم انداخت شرایطتشم ندارم الان اقدام کنم
به شرایط نگاه نکن اشتباه منو تکرار نکن من الان نه سالی هست که باردار نمیشم سری ...
خودمم میترسم ۲۸ سالمه شرایط شغلی شوهرم جوریه که سه روز در هفته دوریم مدام دعوا میکنیم سرهمه چی میترسم آینده یه بچه رو هم خراب کنم .قدیمی ها تا ۴۰ سالگی هم بچه میاوردن و سالم بودن اونوقت من بدبخت تو ۲۸ سالگی دکتر گفته اقدام کن وگرنه ممکنه نشی .حکمت خدا نمیدونم چیه چرا اینقدر ادما فرق دارن .خدا انشالله دامن شما رو هم سبز کنه عزیزدلم