2777
2789
عنوان

هدیه روز مرد بگیرم یا نه؟؟

179 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها دیروز سر یه موضوعی با شوهرم دعوای خیلی  خیلی بدی کردیم مقصرم خودش بود اصلا یه بارم معذرت خواهی نکرد منم باهاش قهرم.

حالا بنظرتون برای روز مرد براش هدیه بگیرم یا نه به شدت ازش ناراحتم؟دلم نمیخواد حتی تبریک بگم 

ولی خیلی آدم احساساتی و حساسیه چیکار کنم بنظرتون‌؟

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

میخوای دعوا کنید طلاق بگیرید سرد شید نگیر 

میخوای زندگی کنی زندگیتو دوست داری شوهرتو دوست داری بگیر تهشم بهش تیکه بتداز که دلخوری ازش ولی منت نه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

حتما کادو بگیرید براشون درسته تو زندگی دعوا هست اصلا دعوا نمک زندگیه ولی این باعث نمیشه مناسبت ها رو فراموش کنید چون خیلی بهش برمیخوره و امکان داره تلافی هم بکنه

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما کادو بگیرید براشون درسته تو زندگی دعوا هست اصلا دعوا نمک زندگیه ولی این باعث نمیشه مناسبت ها رو ...

ممنونم از جوابت❤

میخوای دعوا کنید طلاق بگیرید سرد شید نگیر  میخوای زندگی کنی زندگیتو دوست داری شوهرتو دوست داری ...

زندگیمو و دوست دارم خیلی هم اهل دعوا نیستیم ولی خیلی بد رفتار کرد بازم چیزی براش میگیرم ولی سرد برخورد میکنم

زندگیمو و دوست دارم خیلی هم اهل دعوا نیستیم ولی خیلی بد رفتار کرد بازم چیزی براش میگیرم ولی سرد برخو ...

بنظرم نگیری ولی سرد رفتار نکنی بهتره تا بگیری و سرد  فتار کنی مشکلتو با حرف زدن حل کن نه قیافه گرفتن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بنظرم نگیری ولی سرد رفتار نکنی بهتره تا بگیری و سرد  فتار کنی مشکلتو با حرف زدن حل کن نه قیافه ...

بخدا اگه بگم سرچی دعوا راه انداخته خنده ات میگیره خیلی حرفای بدی زد نهایتا امروز اون برای من قیافه گرفته نمیتونم بابت سیلی و حرف های بدش قربون صدقه اش برم که😔

بخدا اگه بگم سرچی دعوا راه انداخته خنده ات میگیره خیلی حرفای بدی زد نهایتا امروز اون برای من قیافه گ ...

نگفتم که دیگه نازشم بکش نه معمولی باش 

نگفتم که دیگه نازشم بکش نه معمولی باش 

باز ممنون از پیشنهادت 🙏

خدا این دل و از من نگیره😂هر چی بشه یادم میره ولی شوهرم کینه میکنه

باز ممنون از پیشنهادت 🙏 خدا این دل و از من نگیره😂هر چی بشه یادم میره ولی شوهرم کینه میکنه

-_- 🤦🏻‍♀️😅❤