2777
2789
عنوان

اومیکرون گرفتم

166 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من اومیکرون گرفتم امروز روز چهارمه سردرد و کمردرد و پادرد شدید دارم و اینکه از صبح هیچی نتونستم بخورم چون تنهام کسی تجربه داره چیکار کنم بهتر بشم و یه غذایی که سریع باشه و بتونم درست کنم بهم پیشنهاد میدین ممنونم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از شدت سردرد و بدن درد نمیتونم از جام پاشم حالم خیلی بده

ی تیکه مرغ بنداز تو قابلمه روش نمک و زردچوبه ی نصف قاشق روغن بریز.ی پیاز چهار قاچ کن بنداز توش..ی نصفه قاشق برنج هم بریز..بعد بذار رو گاز..

بابام میگه نمیدونم چرا تا حالا کشف نکردن که دارو کرونا همینه.😂

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
عریزم منم الان درگیرشم ولی باید پاشی و به خودت برسی  اگرنه این ویروس کل بدنتو میگیره

امروز روز چهارمه و تمام این مدت هم به خودم میرسیدم هم همسرم اما الان واقعا دیگه نا ندارم، قسمت بدش میدونی چیه اینکه مادرم یه خیابون باهام فاصله داره و حتی نمیتونم بهش بگم مریضم چون مدام میخواد سرزنش کنه و هرکاری بکنه منت بذاره

ی تیکه مرغ بنداز تو قابلمه روش نمک و زردچوبه ی نصف قاشق روغن بریز.ی پیاز چهار قاچ کن بنداز توش..ی نص ...

ببینم میتونم پاشم حالم افتضاحه 

ببینم میتونم پاشم حالم افتضاحه 

اصلا نمیخواد پا گاز وایسی...همینجوری بریز تو قابلمه..آب سرد بریز روش..البته درش رو نیمه باز بذار چون سر میاد.من ی هفته خودم و ی بچه سه ساله اینجوریم.تازه دیشب راحت خوابیدیم..خیلی سخته

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍

سلام عزیزم خوبی ؟

اتفاقی تاپیکتو پیدا کردم

حالتون خوبه الان؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️