سلام دوستان من اومیکرون گرفتم امروز روز چهارمه سردرد و کمردرد و پادرد شدید دارم و اینکه از صبح هیچی نتونستم بخورم چون تنهام کسی تجربه داره چیکار کنم بهتر بشم و یه غذایی که سریع باشه و بتونم درست کنم بهم پیشنهاد میدین ممنونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عریزم منم الان درگیرشم ولی باید پاشی و به خودت برسی اگرنه این ویروس کل بدنتو میگیره
امروز روز چهارمه و تمام این مدت هم به خودم میرسیدم هم همسرم اما الان واقعا دیگه نا ندارم، قسمت بدش میدونی چیه اینکه مادرم یه خیابون باهام فاصله داره و حتی نمیتونم بهش بگم مریضم چون مدام میخواد سرزنش کنه و هرکاری بکنه منت بذاره
اصلا نمیخواد پا گاز وایسی...همینجوری بریز تو قابلمه..آب سرد بریز روش..البته درش رو نیمه باز بذار چون سر میاد.من ی هفته خودم و ی بچه سه ساله اینجوریم.تازه دیشب راحت خوابیدیم..خیلی سخته