2777
2789
عنوان

شوهرم یهو میگیرش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 10772 بازدید | 56 پست
عزیزم خودتو ناراحت نکن شاید تو خونه ندیده ک گفته خوبه....

آخه چیزی هم معلوم نبود بخدا نمی‌دونم چرا اینجوری میکنه

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه میگه مانتو جلو باز یا کوتاه بپوشی با رنگ روشن با خاک یکسانت میکنم 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
سینتو باز گذاشتی بعد میگی سرت داد زده؟؟ 

سینمو کی گفتم باز گذاشتم؟؟؟🤔

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

چون بهت گفته سینتوبپوشون؟دوس نداری باهاش بری بیرون خوب عزیزم خداهم توقران فرموده سینتونوباروسرویتون بپوشونین دیگه پس خداروهم میزاری کنار 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

منم شوهرم خیلی حساس روی این که قسمتی از سفیدی سینه یا گردن پیدا بشه یا خشتک معلوم باشه برای همین چند تا زیر مانتویی دادم خیاط برام دوخت با رنگ و جنس متفاوت دور گردن پوشیده و تا کمی پایین تر خشتک دیگه راحتم هرچی مانتو دلم بخواد می پوشم 😄

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
چون بهت گفته سینتوبپوشون؟دوس نداری باهاش بری بیرون خوب عزیزم خداهم توقران فرموده سینتونوباروسرویتون ...

حالا بیا درستش کن میگم چیزی معلوم نبوووود زیرش تاپ تنم بود شالمم ک روش الکی گیر داد بدم اومد 

آخه چیزی هم معلوم نبود بخدا نمی‌دونم چرا اینجوری میکنه

نمیدونم چی بگم والا😓

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
منم شوهرم خیلی حساس روی این که قسمتی از سفیدی سینه یا گردن پیدا بشه یا خشتک معلوم باشه برای همین چند ...

وای ن من بدم میاد خیلی بپوشونم خودمو خفه میشم حتی الان تو زمستونم با تاپ شلوارک تو خونه میچرخم 

وای ن من بدم میاد خیلی بپوشونم خودمو خفه میشم حتی الان تو زمستونم با تاپ شلوارک تو خونه میچرخم 

حنس خنک مدل شومیز آزاد من که باهاش احساس خوبی دارم دیگه همش نگران نیستم خودمم بدم می یاد مردهای هیز نگاه کنن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
منکه میگه مانتو جلو باز یا کوتاه بپوشی با رنگ روشن با خاک یکسانت میکنم 

چجوری تحملش می‌کنی اینجوری ک خیلی بده شوهر من اصن گیر بده نیس گاهی وقتا دیوونه میشه

چتونه؟؟؟

میگه یکم از بالای سینش پیدا شده خب شوهرش ببخشید شلغم که نیست بدش نیاد مرده غیرت داره

تو خونه لباسش صاف و صوف بوده پیدا نبوده بیرون رفته پیدا شده تذکر داده

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
حالا بیا درستش کن میگم چیزی معلوم نبوووود زیرش تاپ تنم بود شالمم ک روش الکی گیر داد بدم اومد 

نمیدونم شایدی لحظه شالت رفته کنارچشمش افتاده اخه پیش میاد متوجه نیستی ویجاییت معلومه عزیزم

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری