2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 33 پست
سونو آنومالی من شد ۲۵۰...۷۸۰ احتمالا منظورت آزمایش خون غربالگریه درسته؟؟ چون من آزمایش خونم شد ۷۸۰

من سنو ان تی شد ۳۶۰ ازمایش خون شد ۷۸۰ 

بعد سنو آنومالی فقط سنو بود ازمایش نبود با بیمه اجتماعی شد ۷۸۰. اینجا دزد بازاره دکترش اعصابم نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گرون ...من تهران سونو آنومالی بیمارستان خصوصی ۱۵۰ شد...

دکترم خیلی مهربون بود انگار داره یه اثر هنری رو توصیف میکنه

هی میگفت ببین دخترمونو دستاشو برد زیر چونش ...ببین دخترمونو چه شیطونه هی وول میخوره

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
من سنو ان تی شد ۳۶۰ ازمایش خون شد ۷۸۰  بعد سنو آنومالی فقط سنو بود ازمایش نبود با بیمه اجتماعی ...

سونو ان تی من شد ۳۰۰ چون پنجاه تومن اضافه گرفت واسع تعیین جنسیت ۱۲هفتگی...آزمایش خون اولو یادم نیست...سونو آنومالیم شد ۲۵۰ بدون دفترچه بیمه....یاخدا چه هرکی به هرکیه...هرکسی هرچی عشقش میکشه قیمت میده....خدا رحم کنه واسه زایمان😂

خیلی گرون ...من تهران سونو آنومالی بیمارستان خصوصی ۱۵۰ شد... دکترم خیلی مهربون بود انگار داره یه اث ...

خوشبحالت خداشاهده قیمت ک شوک زده بودم

دکتر اصلا با من حرف نزن پیرمرد خرررررر

ای کاش میرفتم تهران

کدوم بیمارستان؟

زایمان دکترای پاکدشت همه رو ۱۳_۱۷میلیونن سزارین تو خونه باید بزام🤣😂

یا خداااا...اینجا من قیمت گرفتم فعلا ۱۰ تومن...ولی زایمانم اگه خدا بخواد میوفته واسه تیر...تا اون موقع کلی اضافه میکنن🥲

بیمه هم نداریم و کلش آزاده دیگه....اگه تامین اجتماعی داری برو اونجا دکتراش خوبن اکثرا...

زایمان دکترای پاکدشت همه رو ۱۳_۱۷میلیونن سزارین تو خونه باید بزام🤣😂

وا چرا پاکدشت اینجوریه برو تهران حتما

من پیامبران تهران واقعا همه چیش عالی بود...

همه چیم عالی با اتاق خصوصی یه شب بستری شد ۱۰ تومن😶

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏