2777
2789
عنوان

این پول حلاله یا حروم؟

576 بازدید | 37 پست

ماه پیش من پولی داده بودم به یه سید 

برای دعا.البته ما واسطه داشتیم 

اون کار انجام نشد من با واسطه دعوام شد واسطه پول منو برگردوند با کلی بحث 

نمی‌دونم چرا حس بدی دارم اون پول حلاله؟

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم در هر صورت بنظرم نباید میگرفتی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نمیدونم در هر صورت بنظرم نباید میگرفتی

عزیزم من پولو نخواستم من فقط با واسطه دعوام شد که چرا سرکارم گذاشتی اونم گفت چیزی نشده که پولتو پس میدم دیدم زده به کارتم

عزیزم من پولو نخواستم من فقط با واسطه دعوام شد که چرا سرکارم گذاشتی اونم گفت چیزی نشده که پولتو پس م ...

عع ن پس شما ک چیزی نگفتی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب بستگی به شرایط و قراردادتون داره . اگر قید شد که در صورت به نتیجه نرسیدن باید پولو برگردونن ، در ...

ما حرفی نزدیم راجع بهش اولش 

ولی نشد 

منم فقط ازش خواستم به طرف بگه نشد بحثمون شد اونم پولو برگردوند