2777
2789
عنوان

مرغی که بوی زهم میده

349 بازدید | 18 پست

سلام دوستان دیشب برامون برنج مرغ نذری اوردن مرغش خیلی بوی زهم میده چی بهش بزنم یکم خوشمزه بشه و بو نده اخه خیلی هست اصرافه بریزم آشغال راهی هست بگیددوستان

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پياز سرخش كن

اخه پخته هست مشکلی نیست

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

زعفرون دم کرده چند قاشق بریز با یه ذره گلاب

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
خراب نشده احتمالا؟؟؟

نه سالمه ولی بو میده بوی مرغ 

زعفران دم کرده

مرسی گلم

یه دونه پیاز سرخ کن یه قاشق رب یه لیوان آب بزار بجوشه بعد فلفل دلمه ای بریز مرغاتو بزار توش درشو ببند ده دقیقه بجوشه مزه بده سسش تازه بشه احتمالا بهتر بشه ..آبلیمو ام بزن

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

اگه پخته بو میده خراب شده

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

بزار یه چندتا جوش بخوره با پیاز فلفل دلمه کمی زعفران فلفل سیاه زردچوبه

تو اب همه اونا را قاطی کن بریز روی مرغ ها ابش کم باشه البته در قابلمه بزار چند تا قل بزنه این بشه سس مرغ عطر هم بده به مرغ به نظرم