2777
2789
عنوان

موتور سواری 😱😹🤭

3065 بازدید | 35 پست

خواستم یکم بگیم و بخندیم هر کی خاطره موتور سواری داره بیاد بگه 

من شوهرم ماشین داره ولی همش موتور سواری دوست داشتم آخری یبار شوهرم واسه سوپرایز کردنم موتور دوستشو گرفته بود گفت بیا بریم رستوران رفتیم جلو در موتور رو دیدم بماند چقدر ذوق کردم همه چی خوب بود تا موقع برگشت شوهرم گفت سوار شو تا سوار شدم دیگه نپرسید خوب نشستی یا ... فوری گاز موتور رو گرفت منم پرت شدم رو زمین و ملت عه خنده پخش زمین شوهرمم تا سر خیابون متوجه نشد اصلا" نیستم خودمم با اینکه پام بعدا" چند بخیه خورد درد رو یادم نبود فقط پخش زمین بودم عه خنده شوهرمم موتور رو سر کوچه گذاشته بود گفت عه خنده نتونستم موتور رو کنترل کنم بیارمش وای من ملت شوهرم 🤣🤣🤣🤣🤣

پشت ترافیک ذهنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ساعت ۱۲ شب موتور داییمو برمیدارم میزنم بیرون خراب میشه تو راه 😐💔 تو خیابون اصلی هم بود جلو ملت موتور گرفته بودم و میومدم خونه

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

جاده ی خارج از شهر از موتور افتادم ماشین سنگین میلیمتری از کنار سرم رد شد با کلی پانسمان و خراش و ناخن افتاده دو روز بعدش دوباره موتور سوار شدیم نیم ساعت رفتیم ی شهر دیگه جمعه بازار😐

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

باورت میش ی بارم سوار نشدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وای عالیی بود😂😂😂😂ی بار  اصرار کردم با داداشم رفتیم موتور سواری من گفتم  من بلدم موتور سواری و  بده من در پز دادن بودم ک یهو دیدم رفتم تو جووب🙂هنوز ک هنوزه ب همه میگه و میخنده😅😅😅😅😅😅

! Yes. I'm like an iceberg