2777
2789
عنوان

متخصص زنان خوب در بیمارستان نجمیه

1901 بازدید | 10 پست

سلام خانومایی که بیمارستان نجمیه زایمان کردین کدوم دکترش خوبه؟

هم خوش اخلاق باشه و به سوالا جواب بده اهل زیر میزی گرفتن هم نباشه 

من بارداری پرخطری دارم میخوام سردر بیاره از مشکلم

شیراز دکتر خوب میشناسم  گرایش بهداشت بارداری هست

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

من جفت بچه هام نجمیه بود دکتر گلستانه عالیه عالیییییییییییییی

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله ❤  به تو خواهم پیوست                                             مثلا میشه توی روضة الشهيدين کنارت بلد بلد گریه کنم !؟                                                 بسم رب الجهاد 🤍  به نام خدای جهاد ها !                                                                            این که دلتنگ و بی تاب تو ام اقرار می خواهد مگر !                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداره همچین دکتری

چرا گلم من خواهرم امسال بچش به دنیا اومد دکتر گلستانه بود 

البته بگم نمیدونم داخل خود بیمارستان ویزیت میکنه یا نه نمیدونم دلی فکر نکنم 

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله ❤  به تو خواهم پیوست                                             مثلا میشه توی روضة الشهيدين کنارت بلد بلد گریه کنم !؟                                                 بسم رب الجهاد 🤍  به نام خدای جهاد ها !                                                                            این که دلتنگ و بی تاب تو ام اقرار می خواهد مگر !                                                          

سلام عزیزم شما دکترتون رو انتخاب کردید؟

من از دکترم خیلی راضیم ولی چون میخوام نجمیه باشم برای زایمان باید عوض کنم. فعلا از دکتر زهرا رضایی وقت گرفتم برای هفته دیگه برم ببینم چطوره. من دوقلو دارم ایشونم فلوشیپ ناباروری هست مثل دکتر فعلی خودم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
من فعلا دکتر کرمانی رو انتخاب کردم سه شنبه نوبت دارم 

بسلامتی عزیزم

لطفا رفتی نتیجه رو هم اینجا بگو چطور بود پسندیدی یا نه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️