2777
2789
عنوان

رمدسیوربرابچه۲/۵ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 32 پست

دختر من از اول نه بالا آوردن داشت نه اگزما فقط انداخته شکمش فقط شب ها اذیته و بعثی روزا سکسکه 

تا حالا تست هم نبردم 

من تبریزم 

یعنی یه جور دکترا برخورد کردن انگار من رو بچم اسم میزارم 

چندین بار با تهران اینا حرف زدم سالای قبل باکلوفن نکسیوم شربت گاویسکون دومپریدون عین شما یه سری داروها دادم انگار نه انگار منم هیچی نمیدم ولی خیلی چیزا هم نمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط من میفهمم چی میگی  میگم یادت بنداز ببین قبل از ۶ ماهگی آنتی بیوتیک ندادی؟ دختر من سر ۳ماه ...

دخترمن ازهمون اول که دنیا اومددلدردای وحشتناک داشت مدام شیرخشکش عوض کردیم داروهای کولیک اینقدرجیغ میکشید کبود میشد ۶۰تاشیرمیخورد۱۰۰تابالا میاوردتاتشخیص آلرژی دادن فوق گوارش اطفال شیرشو تغییردادن بهترشد بازبعد۴۵روز همون شیرم بهش نساخت اینبارنئوکیت دادن تاالان همونو میخوره والا خوابشم وحشتناک گفتن دندوناش دربیادخوب میشه الان دوماهه بدترم شده همش اضطراب داره وضعیت معده ورودش خیلی بهتربودتاپارسال کرونا گرفت بچم دورازجون تاپای مرگ رفت رمدسیورنجاتش دادهنوزم روده هاش بهم ریختس

دختر من از اول نه بالا آوردن داشت نه اگزما فقط انداخته شکمش فقط شب ها اذیته و بعثی روزا سکسکه  ...

من همه جا بردم تست ببخش کوفت همه کارکردم اصلا هیچی نمیفهمن خودم دونه به دونه موادغذایی براش تست میکنم تاپارسال آذرماه حتی برنجم بهش نمیساخت

هنوز دندوناش تموم نشده؟ پرهیز غذایی هم داره؟ به آلرژیش چی میگن  من کم آوردم دگ

دندون چیه خانوم دوسالگی دندوناش کامل بودکلی گفتم که خواب نداره دهن منوسرویس کرده اصلا میگم بشین تاصبح بازی کن چرا اینقدرگریه میکنی توخواب اخه فقط میگه میترسم وای آی

منم موندم چه کنم 

این دکترا وجدان داشتن میفهمید به بچه آنتی بیوتیک نمیدن از همون روز اول نساخت بهش من نفهمیدم دادم 

میخواستم ببرم تهران کجا نمیدونم 

میگم درست میشه نمیشه موند رو بچه اصلا حالم داغونه

دندون چیه خانوم دوسالگی دندوناش کامل بودکلی گفتم که خواب نداره دهن منوسرویس کرده اصلا میگم بشین تاصب ...

گفتم پس میگی دکتر گفته دندون درمیاره واسه اون هست بعدش خوب میشه گیچ میزنم به خدا 

نمیدونم چرا این همه طولانی شد مال ما 

به جای بهتر شدن بدتر شدیم اصلا دلم خیلی گرفته

قدش ۹۶ وزنش ۱۵.۵

قبلا خیلی بهتر بود الان هیجی نمیتونم بدم بعد اون سرماخوردگی مهر 

قبلا یکم ماست دوغ میخورد الان اونارو بخوره شب تا صبح ترش میکنه 

یه کلمه هم نمیگه شکمم درد میکنه نمیدونم میزنه کجاش 

تازه بردم طب سنتی چند تا روغن و شربت اینا داد انگار نه انگار گفت میوه لبنیات سبزی نده 

قدش ۹۶ وزنش ۱۵.۵ قبلا خیلی بهتر بود الان هیجی نمیتونم بدم بعد اون سرماخوردگی مهر  قبلا یکم ما ...

خب وزنش که عالیه.تاحالا اسهال اینا نشدیعنی موادغذایی میخوره فقط رومعدش اثرمیذاره؟

اسهال چرا تابستون دو بار خیار دادم اسهال شدید شد

شما همه چی میدین؟

دکترای اینجا هم میگن وزنش میره جلو نگران نباش ولی ۳ساله توی عذابیم 

خداشاهده دیروز من چیزی به این ندادم شب باز ناله میکرد دهنش رو مزه میکرد تا صبح زهرمار شد 

هفته پیش سه تا بادوم دادم دو روز فقط سکسکه زد شباشم افتضاح 

به جای خوب شدن والا بدتر شده 

به شما دکتر چی میگه ؟

اسهال چرا تابستون دو بار خیار دادم اسهال شدید شد شما همه چی میدین؟ دکترای اینجا هم میگن وزنش میره ...

والا من تاحالا خیارندادم.آجیل پسته وبادوم درختی دادم اسهال خلطی شد لبنیات فقط شیرخشک مخصوصشو میخوره میوه فقط موز انبه خرما نارگیل لیموشیرین باسیب بستری شد بخاطر اسهال خونی.دخترمن بشدت بدغذاست بایدمیکس کنم بخوره اینجوری ام اسیرم.ولی بنظرم دخترشما بیشتر معده ش درگیره.ببین بعد مریضی بچه های ریفلاکسی بدترمیشن.خردادبدون هیچ دلیلی باز اسهال شد دکترگوارشسو عوض کردم والا اونم چیزی نمیگه فعلا میگه تست کن بجز لبنیات ببین چی پیش میاد.والا دخترمنم اصلا خواب نداره اسیرم ازبی خوابی دارم میمیرم