2777
2789
عنوان

کسی بوده تا بحال با داداشش دعوا کنه

212 بازدید | 10 پست

من دو بار با داداشم دعوام شده یبار ک میخاست خونه پدریمونو خودش بسازه به من و خواهرام ظلم کنه...جلوشو گرفتم ..الانم سر تیکه انداختناش و فضولی خانمش...خیلی داداشم ضعیف کشه...فقط دوست داره هرچی خیره برا خودشو خانوادش باشه.....مارو خیلی با زبان تندش آزرده کرده.من ازش خیلی کوچکترم هر دو متاهلیم...دیگه نمیتونم زبان تلخشو تحمل کنم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداشم هر روز دعوا داریم ولی اون فق گیر میده تیکه نمیپرونه😑💔

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

سوالتو باید برعکس میپرسیدی

میگفتی آیا کسی هست باداداشش اصلا دعوانکرده باشه؟

بعدشم عزیزم اگه شماها مهربونی پیشه میکنین و توکارای اون دخالت نمیکنین ولی اون اینکارارو مبکنه پس حقشه

اصلا بگو 20سال کوچیکترم ازداداشم

شما هی احترام بذادی هی لهتون کنه که نمیشه

جلوی ظلم باید وایستاد...این مدل آدما حرفو نصیحت بزرگترارم گوش نمیدن

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
سوالتو باید برعکس میپرسیدی میگفتی آیا کسی هست باداداشش اصلا دعوانکرده باشه؟ بعدشم عزیزم اگه شماها ...

فامیلا میگن عیب نداره بزرگتره.جواب نده بهش.ساکت باش....آخه تا کی...تا بحال بدون دعوت خونش نرفتیم ..اصلا و ابدا به زن و بچش هیچ نظری انتقادی نمیدیم...فقط سلام مبارکت باشه .خدا حافظ.یبار بریم یبار دعوت میکنیم.چون منت گزاره....میگه شما خواهرا چشمتون برنمیداره من پیشرفت میکنم...مغازه خونه  پدریمونو باز کرده....

واسه همین هربار خونه مادر بریم میاد ناهارا چون راه خونش دوره.با اینکه ماشین هم داره دوتا.ولی ناهارا نمیره خونش حداقل ما دخترا با مادرمون تنها باشیم....هر بارم یا ب شوهرم گیر میده یا به خواهر زاده...اصلا همه رو زیر نظر داره یه چیزی بگه که حال آدمو بگیره....خواهرم به خاطر رفتاراش دیگه از ترس اون ماهی یکبار میاد خونه مادرم

فامیلا میگن عیب نداره بزرگتره.جواب نده بهش.ساکت باش....آخه تا کی...تا بحال بدون دعوت خونش نرفتیم ..ا ...

عزیزم من یکی رو میشناختم این مشکلو داشت

بااین تفاوت که پسره هیچی خونه مامانش نمیخورد چون زنش میگفت مادرت جادوگره چیزخورت میکنه اینم تحت امر همسرش بود..  فقط واسه آزار و تجسس که خواهراش چی میگن له مانان و آیا مامانشو پرمیکنن میرفت اونجا تا خواهرا نمیرفتن اینم نمیرفت دم مغازش

ببین من احساس میکنم داداشت دلش میخواداصلا به شمادوتا ارثیه نده

مثل ایناست که دلش میخواد مامانتو متقاعد کنه یچیزی رو به زور به نام شخصی خودش بزنه

ولی ایده ای که براتون دارم اینه شما خونه مامانت نرین 

نوبتی یکی از خواهرا مامانتو ناهاردعوت ننینی که اون بیاد هردوتون هم همونجا باشین باز دفعه بعد خونه اون یکی خواهر

اینجوری داداشتم نمیتونی هی زرتی پاشه بیاد

اگه مامانتم ترس ازش نداشت میگفت بهش بگی ناهارم نذاره بعضی روزا که بفهمه ناهارو باید زنه خودش براش بذاره مگه خونه پدرمادر رستورانه

همینکه امکاناتو مغازه دراختیلرش گذاشتین بره خداشو شکر کنه

ولی ببین اگه زنو بچش بعتون زخم زبون یا تیکه میندازن اصلا سکوت نکنین آی بخاطر داداشم

خب هرکسی برای خودش شخصیت داره و دلش نمیهواد شخصیتش خورد بشه

چطور اون هی بگه و شما دم نزنین یکبار دوبار 10بار

ولی یه سوال داداشت قبل از ازدواجشم همینجوری بود؟یاچندوقته اینجوری شده

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
عزیزم من یکی رو میشناختم این مشکلو داشت بااین تفاوت که پسره هیچی خونه مامانش نمیخورد چون زنش میگفت ...

از اول عمرش زبان تلخ و تندی داشت...اتفاقا مجردی داعم شیشه پنجره میشکست.حالا الان اینکارو نمیکنه ولی فقط دنبال اینه که از ما ایراد بگیره حالا خدابهم رحم کرده شوهرم خیلی مهربان و خوبه وگرنه با اون اخلاقش اصلا خدامیدونست چی میشد.زنشم خیلی دو چهرش.اوایل میگفتیم خرابش نکنیم عروسمونه اما الان دیگه از فضول بودنش خسته شدیم...آخه مگه عروس ب خودش اجازه میده راجع به فامیل شوهر پیش خانواده شوهر انقدر بد حرف بزنه خیلی برادرم بد بارش آورده.متاسفانه بچه هاشم شبیه مادرن..ما خیلی ب برادر زاده هام‌محبت میکردیم منو خواهرم خودمونو جان فدا میکنیم ولی دیدم زنداداشم پشت سرمون پیش فامیلاپون بد میگه ب گوشمون رسوندن...دیگه دستش برامون رو شده و از رفتاراش و معاشرت باهاش خسته شدیم...میبینیمشون فقط سلام خوبین مبارکتون باشه. خوب کاری کردین.خداحافظ.چیز اضافه اصلا نمیگیم.... 

پدر فوت کرده...مادرم ازش میترسه...همه فامیل اشناها حتی هم محلیا ...همه از زبان تلخش بیزارن

ای بابا که اینطور پس باید واگذارکنید به خدا کسی که به خواهرش مادرش بدی کنه عاقبتش معلومه

هیوا هستم از شمال پزشک اینده و کنکوری🙈✨