2777
2789

چقدر میخوای هزینه کنی؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون دلت خواهر من جاهای دیگه رو نمیدونم اصن نمیشناسم بازار های مشهد رو 😂

خب ببین منکه نمیدونم شما چه تیپی هستی

من البته راحت خرید میکنم و هربار چه لباس مجلسی چه مهمونی بخوام مستقیم میرم ریس )خیام ۱۱( 

از اول تا اخرش یعنی از خیام ۱۱ تا فلسطین ۱۸ همون یک خیابونو کامل برو پر مزونه

میتونی قبلش پیجاشونو ببینی و فقط همون مزون که لباس مد نظرت داره بری

اگه حالشو داری سجاد هم چندتا مزون خوب داره

کلا بسته به اینکه چقدر هزینه میکنی و چجور لباسی میپوشی باید جایی که میری برای خرید انتخاب کنی نمیشه کلی چیزی گفت

چطور مگه

بارار نمیشناسم ی مزون میشناسم که لباساش گرونه ولی خیلی شیکه مزون شاپرک تو اینستا سرچ کن هست ولی درکل تو جنت هم لباس مجلسی هست و پاساژ نیکا کنار پروما هم من دیدم 

مزون هانی تو بلوار جانبازم لباسای مجلسی شیکی کرایه میده اونم پیجش تو اینستا هست سربزنی بد نیس 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بارار نمیشناسم ی مزون میشناسم که لباساش گرونه ولی خیلی شیکه مزون شاپرک تو اینستا سرچ کن هست ولی درکل ...

خانوما واتساپ گروهی ک همه  خانوم باشن   نداری 

خانوما واتساپ گروهی ک همه  خانوم باشن   نداری

گروه خانومای مشهدی منظورته؟