2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 19 پست
حتما نیست...بستگی داره کی القاح صورت گرفته باشه ...فردا صبح قبل صبحانه باز بی بی بزن اگر منفی بود بر ...

باید همینکارو کنم

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم برا۲۷م اگه پری نشم ازمایش نوشته

سلام عزیزم ببخشید تو تاپیک خودم روم نشد بپرسم

هزینه عروسی را چطور تامین کردید؟ آخه خیلی از مجردها ۲۵۰ میلیون ندارن

بعد برای خونه و ماشین و ... چی؟

ممنون میشم راهنمایی کنی

سلام عزیزم ببخشید تو تاپیک خودم روم نشد بپرسم هزینه عروسی را چطور تامین کردید؟ آخه خیلی از مجردها ۲ ...

خب پول طلارو پدرشوهرم داد خرج عقد وپدرم داد پول لباس عروسی و ارایشگاه و خرج عروسی پدرشوهرم داد کادوهم اونا میگرفتن موند یه وسایل خونه شوهرم نصفشو خرید پدرمم نصفش همش شوهرم۸٠تمن ازخودش خرج کرد یعنی نداشت هم بیشتر 

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
سلام عزیزم ببخشید تو تاپیک خودم روم نشد بپرسم هزینه عروسی را چطور تامین کردید؟ آخه خیلی از مجردها ۲ ...

ما مستاجرخونه برادرشوهرمیم ۱٠تمن از اون۸٠تمنی گفتم پول پیش مستاجرقبلی دادیم رفت یه تاکسی پراید داشت بعد عروسی وام هامون فروختیم شد۳٠تمن گذاشت روش کردش پژو تازه با این سی تمن شد۸٠😁یک سال کمد نداشتم پنج ماه تلوزیون نداشتم هنوز عکس عروسیمون پول نداریم چاپ کنیم. خونه پدرم یه شهردیگه اس یک ساعت ونیم راهه از نداری دوماه یکبارمیریم. پدرم کمکمون میکنه برامون وسایل میخره خورد خورد