2777
2789

انگار تهه گلوشو ميخواره از چي ميتونه باشه؟

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از شیر خوردن که گلوش خیسه هنوزم اینجوریه؟ یا یه مدت بعد از شیر خوردن؟

يه مدت بعدش يه ٥دقيقه بد

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
رفلاکس 

🥺عاديه؟ خوب ميشه يعني؟

يه مدت بعدش يه ٥دقيقه بد

آروم بغلش کن سرشو بزار رو شونه هات، خیلی نرم و ملایم پشتش رو دست بکش، رفلاکس اذیتش می کنه،نوازشش کن که بدونه متوجه حال بدش هستی فردا حتما ببرش دکتر

از رژیم غذایی خودت هم محصولات گاو و گوساله و حتی بیسکوییت ها و حبوبات رو حذف کن

اگه شیر خشک هم میدی طبق توصیه دکتر شیرش رو هم باید احتمالا عوض کنی

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
🥺عاديه؟ خوب ميشه يعني؟

خیلی از نوزادا دارن 

ببر دکتر دارو و رژیم داره که هیچ فایده ای ندارن فقط .تا حدی کنترل میشه تا بزرگ بشن

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉

آروغش رو حتما بگیر

بلافاصله تخت یا طاق باز نخوابونش به پهلو بخوابون

استفراغ یا پنیرک داره؟ 

ببرش دکتر فردا که چک کنه

میتونی لوزه هاش رو الان چک کنی ببینی التهاب داره یانه؟ 

نگران نباش رفلاکس رو خیلی از نوزادا دارن اما باید دکتر چک کنه حتما و اگه لازمه تشک مخصوص بخرید

اما چک کنید که عفونت گلو یا تب نداشته باشه این روزا حواستون یکم بیشتر به گلوی نوزادا باشه عفونت یا خدای نکرده تنفس سخت نداشته باشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم