2777
2789

بچه ها پدر بزرگ من خیلی آدم خوش سخنی بودن و شهرستان زندگی میکردن زمستونا برای اینکه سختش نباشه میاوردیمش پیش خودمون لطفا همیتجا برای شادی روحش یه صلوات بفرستین🖤🥀

پدر بزرگم اهل تعریف کردن اتفاقات گذشته بودن و سرما و شبهای زمستونمون با گوش کردن به خاطرات گذشته برامون شیرین و دلچسب بود

نمیدونم شنیدین یا نه یه دوره ایی تو ایران قحطی اتفاق افتاده بود بطوری که تهیه ی آذوقه سخت بوده چند هزار نفر بخاطر این قحطی مردن

پدر بزرگم تعریف میکرد که خیلی اوضاع بدی بوده گرسنگی خیلی به مردم فشار میاورده 

یه خانواده ایی در همسایگی پدر بزرگمینا بودن که یروز میبینن از خونشون بوی کباب میاد وخب تو اون قحطی و گرسنگی خیلی عجیب بوده پدر بزرگم و چند نفر دیگه میرن خونه ی همسایه ببینن چخبره میبینن که زن و شوهر پسرشونو کشتن و دارن گوشتشو میمزن و میخورن خیلی وحشتناکه آدمی به چه روزی بیوفته که اینکارو کنه

پدر بزرگم میگفت همین یه پسرو داشتن و چندروز بعد از شهرستانمون رفتن دیگه خبری ازشون نداشت

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچشون کوچیک بوده یا بزرگ شاید مرده بوده نکشته بودنش

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

پدر بزرگتون مگه چند سال داشتن که قحطی های اینجوری رو یادشونه؟قحطی بوده ولی ن حداقل در ۱۰۰ سال اخیر در ایران که طرف بچه شو کباب کنه بخوره

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

خدایا خودت به دادمون برس🥲🥲

‎به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود.‎ یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.‎اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.‎ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.‎حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛
پدر بزرگتون مگه چند سال داشتن که قحطی های اینجوری رو یادشونه؟قحطی بوده ولی ن حداقل در ۱۰۰ سال اخیر د ...

پدر بزرگم چندین ساله فوت کردن

متولد اواخر ۱۲۰۰بودن

اره دوستم میگفت یه کتاب خونده راجع به این خشکسالی و دقیقا همین اتفاقا افتاده 

اسم کتابشم یادم نیست . حالم بد شد 

دعا میکنم امام زمان هرچه زودتر ظهور کنن و دعا میکنم اصلا ازین دست اتفاق ها نیفته . آرزو میکنم کرونا و جنگ و زورگویی و نژاد پرستی و فقر ازین دنیا پاک بشه

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
اره دوستم میگفت یه کتاب خونده راجع به این خشکسالی و دقیقا همین اتفاقا افتاده  اسم کتابشم یادم ...

الهی آمین