2777
2789
عنوان

بچشو میخواس بفروشه😔

400 بازدید | 28 پست

نصف شبی یاد حرفی افتادم...  یکی دو ماه قبل دخترم ت  بیمارستان بستری بود ی خانومه اومده بود از سر و وضعشون معلوم بود دستشون تنگه ی دختر ۱۲ ۱۱ ساله کنارش بود با شوهرش و بچه ۶ ماهش ک بستری بود... ی چن روزی گذش با مامانم صمیمی شد بهمون گف ناخواسته حامله شدم ۳ ماهشه داییم اینا بچه دار نمیشن گفتن ب دنیا بیارین بدین ما بزرگش کنیم در عوضش براتون هم خونه بخریم هم ماشین.. بچه هم نفهمع پدر و مادر واقعیش شمایین.. میگف میخواستیم سقطش کنیم ولی وضعمون خیلی بده مجبوریم اون کارو کنیم... شوهرمم راضیه

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
😱

بخدا... خیلی ناراحت شدیم

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدر مامانم رو بدونم

چه زن پستی حیف اسم مادر حیف اسم حامله

هر پیروزی جشن ندارد بعضی پیروزی ها از هر شکستی بدترند بعضی پیروزی ها تو را به کام مرگ می کشاند و زمینه ساز شکست های توست . پس تو بعضی موقعیت ها شکست رو انتخاب کن
امان از فقر فقر چیز وحشتناکیه

اره واقعانم

آخی😞

چقد ناراحت کننده

خدا خودش بسازه براشون الهی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

داییش باز خوب بوده

هر پیروزی جشن ندارد بعضی پیروزی ها از هر شکستی بدترند بعضی پیروزی ها تو را به کام مرگ می کشاند و زمینه ساز شکست های توست . پس تو بعضی موقعیت ها شکست رو انتخاب کن

خدا آخرعاقبت اون بچه رو بخیرکنه 

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂
بهتر از سقطه که هم جای اون بچه خوب میشه هم اینا به نون و نوا میرسن هم یه خانواده صاحب بچه میشن 

ن ب نظر من کارشون اشتباهه ..‌ گناه اون بچه چیه