2777
2789

شش ماهی میشه تو خونه ی احمد هستم .عقد کردیم و زندگی معمولی دارم.گفته بود خانومش رو طلاق داده و همه ی مدارکش رو هم دیده بودم .

امروز یهو فهمیدم زن دومش رو صیغه کرده بوده !

با خانوم اولش زندگی خوبی داشتن که بعد احمد از دانشگاه قبول شده برا ارشد.از طرفی خانومش باردار بوده و نیاز به مراقبت داشته فرستاده رفته شهرستان.

تو این هیر و ویری با یه خانوم به قول خودش لوند اشنا شده.کم کم گرم گرفتن.میگه بعد به دنیا اومدن بچه رفتم فاطمه رو اوردم ولی نمیدونم چه م شده بود.اینو بیشتر میخواستم.تو اموزشگاه که تدریس حسابداری میکرد باهاش اشنا شده بود تا زایمان خانومش همکار هم شده بودن و با هم تو یه موسسه کار میکردن.

خلاصه فاطمه از قضیه بو میبره و کار به دعوا و کتک کاری میکشه.وقتی پسرشون دو ساله شده کلا جدا شدن!و احمد میگه بزرگترین اشتباه زندگیم شد.قبل از طلاق فاطمه چون نمیتونستم نوشین رو عقد کنم صیغش کردم.

وقتی فاطمه رفت، بچه ها رو دادم بهش که بقولی زندگی جدیدی بسازم.ولی همه چی برعکس شد.

یهو همه فامیل به چشم یه مرد هرزه نگام میکردن.فقط خواهرم گاهی بهم زنگ میزد.توهین هایی که رو سرم اوار شد.از طرفی اخلاق نوشین واقعا غیر قابل تحمل بود.بهش گفته بودم که بعد یه مدت همه چیز درست میشه و میتونم عقدت کنم و برات مجلس عروسی میگیرم.نوشین برعکس فاطمه وقتی ناراحت میشد سا‌کت نبود و هر چی دهنش میومد میگفت.یه با جلو همه فامیلشون گفت فکر کردی منم مثل اون دختره هستم تو رو بدون قلاده ول کنم با هر کی جفت بشی.

نه زندگی میکرد و نه ول میکرد.وقتی دیدم واقعا اشتباه کردم خواستم برگردم پیش فاطمه .ولی دیدم کلا خیلی دیر شده.فاطمه شوهر کرده بود و همسر جدیدش خودش دو تا بچه داشت و با هم داشتن بچه ها رو بزرگ میکردن.چند باری توی پارک بچه ها مو دیدم ولی فقط میتونستم نگاه کنم .

خلاصه دیگه از این زندگی نکبت هم خسته شدم و نوشین هم کلا دم به دقیقه قهر میزاشت میرفت.

حالا اومده با من ازدواج کرده و تازه بعد از شش ماه خانوم قهرش تموم شده اومده !

منم از همه جا بیخبر.کلا رفتم تو شوک که چرا اینطوری شد؟

نوشین وقتی در رو براش باز کردم سلام کرد و بلافاصله گفت شما صیغه ی جدید هستی؟

نمیدونم احمد واقعا با خانومهای مختلف بوده که این خانوم اینقدر راحت با قضیه کنار اومد؟

هنوز فاملش رو ندیدم فقط یکبار برد و از دور بچه هاشو نشونم داد.

ولی موندم اینکه اگا نوشین رو نمیخواد چرا طلاق نمیده؟ خودش میگه بزار باشه تا یادم نره چی رو گزاشتم و چی برداشتم.

نوشین از وقتی اومده تو اتاق طبقه پایین هست.با من کلا کاری نداره.صبح میره یسر کار عصر میاد.زیاد حرف نمیزنه.یه جوری جو خونه وحشتناک و خفه شده.دلم میخواد از اینجا در برم.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

یادداشت انقدر طولانی:/

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد این اوصاف میخواد لمونه واقعا؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

ناچار بوده باهاش ازدواج کرده؟

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
ناچار بوده باهاش ازدواج کرده؟

ناچار که نه.نمیدونم.واقعیتش در ظاهر اینجوری گفته بودن بهش که یه اقای با شخصیت و تحصیلات عالی که خانومش چند سال پیش طلاق گرفته و ....

بنده خدا فقط شک داشت که با خانومش ارتباط داشته باشه که حسابی تحقیق کرده بود و متوجه شده بود هیچ ارتباطی بینشون نیست.

این اقا هم از لحاظ شغلی و هم تحصیلی و برخورد اجتماعی برخورد خوبی داره ولی عجیبه که تو رفتار خانوادگیش تا این حد پنهانکار و ضعیف عمل کرده.

چیزی که این دوست من اصلا بهش مشکوک نشده اینکه چرا احمد یک دوست صمیمی هم نداره؟

نمیدونم.

اخه عجیب اینجاست که زن صیغه ایش رو گذاشنه ور دلش

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
ناچار که نه.نمیدونم.واقعیتش در ظاهر اینجوری گفته بودن بهش که یه اقای با شخصیت و تحصیلات عالی که خانو ...

خوب شوهر من هم دوست صمیمی نداره

ولی اسنمه داره با یه زن صیغه ای زندگی می کن فریبش داده بره دادگاه شکابت کن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
اخه عجیب اینجاست که زن صیغه ایش رو گذاشنه ور دلش

کلا یه جریانی شده که هر جور میکنم نمیتونم هیچ راه حلی بدم.

دعا میکنم عجیبترین قسمت زندگی فقط این باشه .هر روز یه فیلم جدید براش پخش نشه.

اخه چرا بعضی زندگی ها اینهمه پر حاشیه هستن؟

خوب شوهر من هم دوست صمیمی نداره ولی اسنمه داره با یه زن صیغه ای زندگی می کن فریبش داده بره دادگاه ش ...

اینم یه راه حله .و واقعا همه رو فریب داده