2777
2789
عنوان

بچه ها منوی غذایی بهم پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 43 پست
دخملی جان . آخه دیشب ازش پرسیدم گفت گهگاهی شام بهمون ماکارونی هم میدن .

البته سالاد ماکارونی نه . همون ماکارونی دم کرده

آخه مشکل اینه که بابام خیلی ماکارونی دوست نداره . ولی لازانیا رو دوس داره
خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسنک قارچ و سوسیس رو با همین مواد لازانیا درست می کنم . خخخخخخخ

برای همین راحته .

مواد لازانیا رو یه کم بیشتر درست میکنم میزارم توی ساندویچ میکر . لای نون تست
خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
گراتن بادمجان هم خیلی خوشمزه اس. بادمجان نگینی سرخ شده+ سیب زمینی نگینی سرخ شده+ فلفل دلمه ای+ گوشت چرخ کرده تفت داده یا سوسیس+ نمک و فلفل و آویشن و یه قاشق رب. همه رو با هم مخلوط کن لایه لایه با سس سفید بریز توی پیرکس بعد روش پنیر پیتزا بریز بزار تو فر. خیلی خوشمزه میشه. موقع سرو هم کنارش نون باگت برش زده بزار.
خدا ...
مرسی فهمیه جون

وای چقدر شماها خوبید

این گراتن بادمجون عالی بود .

درستش می کنم . فکر کنم همه خوششون بیاد
البته کیک مرغ هم از اینجا یاد گرفتم و یه بار دست کردم خوب شد

شاید اونم درست کنم
من یه غذا درست میکنم به اسم ماهیچه باخاویار بادمجان یه غذای مجلسی یونانیه.ما که خیلی دوست داریم .با نان هم خورده میشه.غذای برنجی نمیخوای وگرنه قیمه نثار هم خوشمزه است.یه نوع کباب سیخی هم درست میکنیم .گوشت+فلفل+نمک+پیاز آب گرفته+زردچوبه و تخم گشنیز مخلوط ازش یه گلوله کوچک ور میداریم به سیخ چوبی میکشیم یه کم سرخ میکنیم بعد گوجه پوست گرفته حلقه ای را با رب یه کم سرخ و سیخ را بهش اضافه میکنیم و یکم آب جوش و آخر هم نمک و آب لیمو تازه .ما با برنج میخوریم .
چرا اتفاقا نرم وخمیر میشه

ولی خوشمزگی اش و اینکه اسمش " کیک مرغ " هست بخاطر همونه دیگه

مثل کیک لایه هاش نرمه .

دقیقا عین کیک با چنگال میشه خورد

خوشمزه هم هست .
فقط لایه های دور نون تست رو جدا کن . که سفت نباشه و بشه با چاقو و چنگال راحت تیکه اش کرد