یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گراتن بادمجان هم خیلی خوشمزه اس. بادمجان نگینی سرخ شده+ سیب زمینی نگینی سرخ شده+ فلفل دلمه ای+ گوشت چرخ کرده تفت داده یا سوسیس+ نمک و فلفل و آویشن و یه قاشق رب. همه رو با هم مخلوط کن لایه لایه با سس سفید بریز توی پیرکس بعد روش پنیر پیتزا بریز بزار تو فر. خیلی خوشمزه میشه. موقع سرو هم کنارش نون باگت برش زده بزار.
من یه غذا درست میکنم به اسم ماهیچه باخاویار بادمجان یه غذای مجلسی یونانیه.ما که خیلی دوست داریم .با نان هم خورده میشه.غذای برنجی نمیخوای وگرنه قیمه نثار هم خوشمزه است.یه نوع کباب سیخی هم درست میکنیم .گوشت+فلفل+نمک+پیاز آب گرفته+زردچوبه و تخم گشنیز مخلوط ازش یه گلوله کوچک ور میداریم به سیخ چوبی میکشیم یه کم سرخ میکنیم بعد گوجه پوست گرفته حلقه ای را با رب یه کم سرخ و سیخ را بهش اضافه میکنیم و یکم آب جوش و آخر هم نمک و آب لیمو تازه .ما با برنج میخوریم .