2777
2789

خواهرشوهرم متاهله بعد ماباخانواده شوهرم تقریبا زندگی میکنیم. خواهرشوهرم هم هرروز  خونه مادرشه. بعد بطور عجیب دوروز نیومده بود بعد امروز مامانش میره خونشون میبینه مریض شده سرماخورده اوردتش خونه خودشون. کاملا مشکوک به اُمیکرونه دقیقا امروز ک مریض شده اومده اینجا من بچه کوچیک دارم خیلی نگران خودم واکسن زدم ولی دخترم نه6سالشه.اخه ایناچقدر بی فکرن. من خودم کروناگرفته بودم 14روز نه جایی رفتم نه حتی دخترمو دیدم. مادرشوهرم با زبون خودمون گفتیم برامون اش بپز ظرفشو پس نمیگرفتو باحرص میگفت الان ب ماهم میدین دستت ب ظرف خورده و فلان. درحالیکه خودمونو اصلا نمیدید فقط ظرفو از پنجره  میذاشتیم حیاط برمیداشت. بعدخودشون ببین چیکارکردن😤😥

مادرشه و اونجام خونشه پس ناراحت نباش

نزدیکش نرید و غذا های مقوی بخورید

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشه و اونجام خونشه پس ناراحت نباش  نزدیکش نرید و غذا های مقوی بخورید

من کاری به اینکه مادرشه دخترشه ندارم. ولی خودم گرفتم خونه خودم موندم جایی نرفتم مریضی نیست که ادم بره جایی بمونه. جاریمم اونجاست و حامله هست. مامجبوری اونجاییم واقعا اگ چاره ای داشتیم یه لحظم نمیموندیم

من کاری به اینکه مادرشه دخترشه ندارم. ولی خودم گرفتم خونه خودم موندم جایی نرفتم مریضی نیست که ادم بر ...

خوب خونشه دیگه دوست داره دخترش بیاره الانم بهتره شمام برید خونه پدرتون 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
دقیقا هرجوری باهات رفتار کردن توام همونجوری رفتار کن

کاش میتونستم.ولی خردوخوراکمون باهمه طبقه بالاشون هستم ولی برای ناهار شام اونجاییم😭خداهیچکسو مثل من بی چاره نکنه چاره ای ندارم