بچه ها دکتر گفته سه روز که از عملت گذشت تامپونت رو در بیار گفت خودت انجام بده کسی تا حالا انجام داده؟ سخته؟
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره من تازه فردای عمل بود رفتم مطب اولیو کشید یکی دیگه گذاشت گفت رفتی خونه بکشش منم خودم کشیدمش ول ...
یعمی در اوردم سرمو بگیرم بالا تا خونش بند بیاد ؟
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
ببخشید من همیشه ی سوال برام هست در مورد کسایی که عمل بینی انجام میدن،با عرض معذرت وقتی عمل میکنید چطوری بینیتونا تمیز میکنید؟؟
خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
ببخشید من همیشه ی سوال برام هست در مورد کسایی که عمل بینی انجام میدن،با عرض معذرت وقتی عمل میکنید چط ...
والا من دو روزه عمل کردم هنوز به اونجا نرسیده ،ولی بعد برداشتن گچ باید با سرم شستشو داد
والا من دو روزه عمل کردم هنوز به اونجا نرسیده ،ولی بعد برداشتن گچ باید با سرم شستشو داد
ان شاالله که راضی باشی از عملت ولی من میترسم از عمل بینی خیلی دردناکه
خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
ببخشید من همیشه ی سوال برام هست در مورد کسایی که عمل بینی انجام میدن،با عرض معذرت وقتی عمل میکنید چط ...
شست و شو با سرم یا آب میزنی بره داخل و من تا چند سال بعدش با گوش پاک کن تمیز می کردم و اصلا فین هم نمی کردم. ولی الان دیگه چند ساله فین هم میکنم چیزی نمی شه خخخخ ببخشید بی ادبی شد ولی خواستم پاسخ کاملی باشه 😰
می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️