2777
2789

از شوهرمن 6 سالی بزرگتره متاهلم هست اما یه شب که اومدن خونه مادرشوهرم اینا موقع شام به شوهر من گفت بیا تو آشپزخونه پیش من بشین شام بخوریم حرف بزنیم شوهرمنم ازونجایی که منو خوب میشناسه محل نذاشت و رفت بیرون

باز دوباره تو ملاقات بعدی هرجا شوهرم وایمیساد اونم سعی میکرد نزدیترین جا به شوهر من وایسه 

هی سرصحبت باهاش میکرد 

اما اینم بگم شوهر منم محل نمیذاشت اما فکرش عین خوره مغزم رو داغون کرده احساس میکنم شوهرم تو روی من کم محلی میکرده نکنه.... نکنه.... نکنه.... هر ثانیه هزارجور فکر از سرم میگذره 

بنظرتون به شوهرم بگم حال دلمو؟ اگه بگم بد نمیشه؟ 

اصلا حیرونم دارم داغون میشم اصلا دلم نمیخواد شوهرم بره خونه خالش یعنی میره من تا مرز سکته میرم😭😭😭😭

شایدم همش حساسیت بیخود باشه اما حیرونم چجوری خودم رو اروم کنم چجوری این فکر رو تموم کنم

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید تو حساس شدی.

ولی واسه اینکه کمتر اذیت بشی خیلی دوستانه با شوهرت در میون بزار.

بگو شااید حساسیت از من باشه ولی به هر حال من الان از فلان رفتارو فلان رفتارش ناراحت میشم.

نه ب شوهرت نگو ولی تا حددامکان سعی کن رابطه رو کم کنی، اگه بگی حتی اگه شوهرتم بهش فک نکرده باشه یه ج ...

اره منم بخاطر همین نمیخوام رو بریزم اما دارم داغون میشم فقط 

کاش فکر هم مث چشم بیته میشد راحت 

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

تنهای تنها نمیره مثلا مامانش میخواد بره اونجا شوهر من مثلا مسیرش اونوره میبرتش یه 5 دقیقه هم میشینه اما تو همین 5 دقیقه من چندبار بهش زنگ میزنم 😓اصلا دست خودم نیست 

خیلی هم شوهرم چشم پاک و غیرتیه اما میترسم بهش بگم ناراحت بشه یا بیشتر لجم کنه

یعنی میگی حتما یه چیزی هست؟؟؟

عزیزم خیانت خیلی زیاد شده.

توی متاهل ها بیداد میکنه.

نمیگم‌چیزی هست ولی یک صدم درصد این احتمال رو بده که بر فرض محال اون چشم به شوهرت داشته باشه .

مخصوصا اینکه میگی شوهرش پیشش نیست.

رفت و امدتو قطع کن.

و به زبون نیار پیش شوهرت ولی با رفتارت کاملا نشون بده که ناراحتی از این قصیه اینجور شوهرت خیلی رعایت میکنه.

با رفتارت نشون بده به زبون کیار که قبحش بریزه و واسش عادی شه