2777
2789
عنوان

چه جوری به مادر شوهرم بگم البته با تیکه و با احترام؟؟ کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 78 پست
گفتم گلم  خونشون نمیتونم برم شوهرم اجازه نمیده همسایه خوبی ندارن بعدشم همزمان با هم از سرکار م ...

زنگ بزن رک به مادرشوهرت بگو واقعیتو،بگو قدمشون سر چشم ولی ما واقعا دست و بالمون خالیه

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
من شوهرم میگه چیکار کنم مریم چی بگم بگم نداریم نیاید  پدرمه  بیچاره سرشو میندازه پایین

راه حلی به ذهنم نمیرسه، اونا لقمه مفت زیر دندونشون مزه کرده ، مشکل شما شاید فقط باگفتگوی مستقیم و با احترام حل بشه  بعید میدونم غیر مستقیم جواب بده بازم خودشون رو میزنن به اون راه

شما که مستاجرید خیلی دورتر از اونا خونه بگیرید که رفت و آمد دم به دقیقه سخت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مگه مادر شوهرت رحم اش منفجر شده ک یک ماهه تو خونه خواهرش خوابیده یعنی چی.یه عمل دیگه سه روز اول ...

به خدا سالم تر از منه 

همزمان یه هفته بعدش عمل بلفاروپلاستی پلک زیبایی کرده 

از طرفی هم دائم بازاره . به خدا اصن هرچی هم باشه بیاد خونه خودش بخوابه من خونه خودش ازش مراقبت میکنم فقط تموم شه

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
من چون خودم با مادر شوهرم خیلی راحتم بهش زنگ میزدم وسیر تا پیاز قضیه رو بهش میگفتم اون خودش همه چیو ...

کافیه من حرفی بزنم 

آبرو برام نمیمونه که هیچ شوهرمم پر میکنه 

به خدا آدم خسیسی نیستم میان خونه شام میخورن میرن مزاحمتی ندارن مشکل اون پول لامصبه که نیس

عزیزم به بهانه این که مثلا فلان غذا رو میخای درست کنی و ادویه مادر شوهرت خیلی عالی و خاص بوده برو خونشون و همونجا اندازه سه روزشون غذاهای متفاوت بپز.

یا بهانه کنید سخته براتون میایین خونمون.ما اومدیم پیشتون. و از این به بعد هرشب میاییم.عصرم زودتر ساعت ششو وهفت برو خونشون غذا بپز.

عزیزم به بهانه این که مثلا فلان غذا رو میخای درست کنی و ادویه مادر شوهرت خیلی عالی و خاص بوده برو خو ...

نمیشه به خدا 

همسایشون بده الان دقیقا یک ماهه یه قابلمه اونجا مونده شوهرم اجازه نمیده برم بیارم 

فقط تنها کاری که میتونم بکنم چندبار املت پختم 

لامصب گوجه هم گرونه 

درد بی درمون من اینه که باهم از شرکت میان شوهرمم غذای اونجارو نمیخوره ناهار نمیخوره گشنه میاد دلم نمیاد .من روزی یه وعده غذا درست میکنم اونم حتما باید برنجی باشه .خب اونا هم هستن میخورن دیگه 

یعنی دوتا مرد از پس خودشون برنمیان؟یعنی نمیتونن یه وعده غذای ساده حاضر کنن یه وعده از بیرو بگیرن؟یعنی نمیتونن با ماشین لباس شویی کار کنن یا تو دست لباس بشورن؟

اینها همش کم کاری والدینه که باعث شده صرف جنسیتشون دست به سیاه و سفید نزنن

ب شوهرت بگو ب باباش بگه دستمون تنگه یکم پول قرض بده شاید اینجوری فهمیدن باید کمک کنن

من راهکار برای مادرشوهرم می‌خوام 

شوهرم فوق العاده مغروره .بمیره هم چیزی نمیگه 

به من یاد بدید به مادر شوهرم چی بگم ؟

یعنی دوتا مرد از پس خودشون برنمیان؟یعنی نمیتونن یه وعده غذای ساده حاضر کنن یه وعده از بیرو بگیرن؟یعن ...

نمیکنن دیگه 

منم خسته شدم افسردگی گرفتم 

از طرفی ناراحت اینم مادرشوهرم که خوبه پاشه بیاد سر خونه زندگیش

من راهکار برای مادرشوهرم می‌خوام  شوهرم فوق العاده مغروره .بمیره هم چیزی نمیگه  به من یا ...

زنگش بزن بگو ما مرع و گوشتمون تموم شده. فلانی پول نداره بخره. اجازه هست از یخچالتون بردارم.