2777
2789
عنوان

نامزدم حق داش بهم بگا غلط کردی؟

654 بازدید | 31 پست

انگار ما چند روز قبل این حرفش تو دعوا بودیم مامانش هم مریض بود ما که بد جور دعوایی بودیم و من فحش بد میدادم گفتم بیا منو ببر خونتون مامانتو ببینم گفت نمیام که نمیام و حق نداری بیایی حتی با کس دیگه ای حتی ده بار گفت نیا منم به حرفش گوش نکردم تنهایی رفتم و اون خونشون بود و تو اتاق خواب رفتم بیدارش کردم بلند که شد جلوی خواهر و مانانش گف چرا اومدی ؟مگه من نگفتم نیا 

من گفتم با مامانم اومدم دیگه گفت غلط کردی اومدی بعدش هم گفت برو ببینم حق داشت واقعا ؟؟؟؟

چرا میگفت نیا ب خاطر کرونا

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینطوریه

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

از همین الان خودشو نشون داده که بد دهنه بببخشیدااا کسی که بد دهنه سوهان روحه بعد که وارد زندگی میشی

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!