2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیلشونمیدونیدمیشه لطفابرش گردونیدمنکه به اعتقادودین یا شخصی اهانت نکردم همه برای من قابل احترامند

نی نی یار سه بستن من نمیتونم برگردونم اگر با گزارش بسته شد میتونستم فردا صبح از نی نی یار سه بخوایین ولی شاید دعوا شده باشه یا سیاسیش کردن یا کسی توهین کرده باشه وگرنه همینطوری تاپیک کوروش رو نمی بندیم این تاپیکها رو میزنین قفل کنین چون مخالفا و موافقها همیشه باهم دعواشون میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نی نی یار سه بستن من نمیتونم برگردونم اگر با گزارش بسته شد میتونستم فردا صبح از نی نی یار سه بخوایین ...

م قفل کردم اصلا کسی پست نمیزاشت که دعوابشه یا حرف سیاسی بزنن ممنون که جواب دارین حتما صبح پیگیری میکنم 

طبیعیه چندتا حسود که چشم دیدن کشور خودشونو ندارن گزارش میزنن

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
طبیعیه چندتا حسود که چشم دیدن کشور خودشونو ندارن گزارش میزنن

ازشون نمیگذرم امروزم نی نی یارصداکردم هنوزنیومده  نمیدونم چراتحمل ندارن عقایدبقیه روبخونن لااقل اطلاعات خودشون اضافه بشه

نی نی یار سه بستن من نمیتونم برگردونم اگر با گزارش بسته شد میتونستم فردا صبح از نی نی یار سه بخوایین ...

استارتر ببخشید اینجا سوالم رو میپرسم... نی نی یار جان چرا من نمیتونم هیچ کسیرو تگ کنم؟ 

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

سلاااام 

خوبي عزيزم؟

ببين من ديدم يكي يه چيزايي ميگف درباره احكام زرتشت درباره زن پريود ...

بعد ميگفتن كه اره زن ستيزيه و...

ميخواستم بدونم شما اطلاعي داري؟ درستش رو؟ 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
سلاااام  خوبي عزيزم؟ ببين من ديدم يكي يه چيزايي ميگف درباره احكام زرتشت درباره زن پريود ... ...

سلام اینایی تو نت خوندی؟ فراموش کن فقط درنظرزرتشتیان خانم پریودحق ورود به نیایشگاه واتش کده رونداره